@ Maco: Neviem sice aky Spitfire mas na mysli (v akej mierke

), ale pochybujem, ze by si ukociroval ten Rolls-Royce Merlin. Pokial moje chabe info siahaju, letuschopny Spitfire (v mierke 1:1) v nasom Bazmekistane nie je... Joo... a na FS som uz aj ja lietal so vselicim... ja som myslel, co si naozaj sam pilotoval...
@ Tako: Nuz, kundolap to skutocne je velky a najma, ked je takto napeckovany vybavou...

To auto jednoducho pohlady pritahuje, myslim, ze aj niektori miestni chlapci su z neho namakko...
Ale aby som iba nechvalil, nic proti x-drive (sam ho mam v E60, som s nim velmi spokojny a asi si ho dam aj do dalsieho auta), ale (prepac) do cabria sa mi x-drive velmi nehodi...

Ak sa mozem spytat, co Ta k tomu viedlo? Nechcel si radsej RWD? Alebo zavazila multifunkcia pri tahani vetrona po nespevnenom povrchu?

Motorizaciu nechcem a nemozem komentovat, pretoze s nim nemam ziadne skusenosti, ale pocitovo by som tam asi radsej dal 6-hrncek....
Ja osobne nemam s dealerstvom v ZA velmi zle skusenosti. Ked som tam bol po prvy raz, trochu som sa motal okolo jednej vystavenej F10 530xd, ktora sa mi dost tuho pacila a ked som predajcovi polozil zopar zakernych otazok o vybave (cim som ho jednak prevapil a jednak zahnal do uzkych, pretoze nevedel odpovedat

), tak mi radsej rychlo vtlacil do ruky pozvanku na tu VIP akciu v hoteli Turiec...

aj ked mu muselo byt jasne, ze ziadne z tam predvadzanych vozidiel sa nechystam kupovat (predvadzali sa najsilnejsie motorizacie F13, F15 a F3x). Akcia to vsak bola velmi pekna...
Ale inak je pravda, ze v ZA maju celkom zaujimavu cenotvorbu. Ako som tu uz pisal, s predajcom v ZA som rozoberal kupu F10 z portfolia managerskych jazdeniek BMW, nasli sme auto, ktore by sa mi pacilo a predajca mi velmi ochotne vytlacil ponuku, pricom auto vychadzalo cca o 20-25t lacnejsie oproti cennikovej cene. Az potialto vsetko O.K., len potom som si sadol k PC a na mobile.de najdem to iste auto (motorizacia, farba, vybava, aj km) o 10t lacnejsie ako mi ho v ZA ponukli
Ponuka nahradneho auta pocas opravy je uz v normalnych servisoch bezna, ja som to mal tak isto v Brucku, to len k nam tato "novinka" este nedorazila...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)