... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: [F33 428iXD] Prechod z audi na BMW

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 17:55

Super ze sa to tu ozivuje aj Fkami. a 4ka je proste eroticka raz darmo takze vela stastnych km a som silno zvedavy :thumbup: :thumbup:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

steve
Auto: exE60, exF10, F26
Kraj: Žilinský

Piatok, 10. Októbra 2014, 07:56

4ka je proste erotická - krásne si to vystihol 8) 8) 8)
Maco napísal:
Super ze sa to tu ozivuje aj Fkami. a 4ka je proste eroticka raz darmo takze vela stastnych km a som silno zvedavy :thumbup: :thumbup:

nuberian
Auto: E46 320i 2.2

Piatok, 10. Októbra 2014, 08:29

:thumbup: Krásne autíčko. Teším sa na postrehy fotky...a ten súboj Q5 vs X5 a viac fotiek =D>
ex: Peugeot 306 1.9d
BMW E46 320i 2.2 Obrázok
K&N, Bastuck, Mtech II, Eibach Sportline, Styling 72 M V-Speiche R18 Red Rings, ...

Maco

Nedeľa, 12. Októbra 2014, 20:13

Dnes sa ku mne dostala tato fotka ze ako sa stylovo tahaju v Martine lietadla k hangaru :mrgreen: a tak som rozmyslal odkial je to auto povedome ale ak som ta nahodou netrafil tak to musela byt obrovska nahoda :mrgreen:
Obrázok
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 13. Októbra 2014, 09:39

Vskutku stylovy prostriedok na tahanie lietadiel po ploche a naviac pekny kontrast; starucky (veteransky) vetron a novucky Bimmer :mrgreen: :thumbup:
Tak ma napada, kolko z nas sa okrem lietania po cestach venuje aj lietaniu vyssie nad zemou?
Zatial viem o Macovi, sebe a teraz mozno Tako... Este niekto? :mrgreen:
Najde sa snad aj niekto, kto by vedel vyuzit (ovladat) aj produkty leteckej divizie koncernovej znacky Rolls-Royce? :mrgreen:
Viem, ze je to tu trochu (dost) OT, tak ak by bol zaujem pokracovat v debate na tuto temu, zalozme samostane vlakno alebo v PM.

Maco

Pondelok, 13. Októbra 2014, 13:37

Hmmm... Spitfire by sme mozno mali a na daco vacsejsejse nam staci Youtube no nie? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Tako3
Autor témy
Auto: BMW 4 CABRIO

Pondelok, 13. Októbra 2014, 14:25

Ahojte ,
ano som to ja a ano lietam aj na tomto krasnom veterane v podstate ma vyskolil je to ASK-13 voláme ju barbie.
Pridavam este nejake foto co som porobil cestou necestou aj vo vzduchu.
V skratke odpoviem na nejake otazky co som si zapamatal.
Motor som si vyberal benzin, preto uz nejazdim moc dlhe trate a ked som auto skladal 35 nebola x drive keby bola asi by som do nej siel. Chcel som tu dat aj vybavu len neviem dobre skopirovat tu tabulku co mi poslal predajca. V ziline ma nastvali neboli schopny sa so mnou bavit o cene pritom som tam kupoval druhe auto nechapem tomu . Na servis budem chodit aj do za aj do brna podla toho ako budem mat na to cas. V Ziline by som musel sediet na predajni v Brne mi ponukli zdarma nahradne auto pocas servisu aby som si mohol popzerat Brno pekne od nich nie ? aA to som si tam kupil prve auto. Vyhoda dalsia z cr bola ze som mal automaticky ako PO 21% dph dole aj to spravi zopar euro kaciek. Zatial si autico moc uzivam vzy som mal diesel takze som neveril aky neuveritelny zvuk ma benzin a na dvojliter ? KRASA !!!!!!! aticko taha ako dive interier je ok strecha tesni krasne s nou sa citim ako v kupecku . No problem mam tam skoro vsetko co sa dalo dat ked take auto tak poriadne nech si to co najdlhsie uzivam.
Takze zatial tolko zasa niekedy napisem ked bude cas. PS. zena sa na mna hneva ze som mu dal meno kundolap ale medzi nami KUR....VA ze to funguje na ne :))))))
Neboznite ma zatial cus.
Prílohy
IMG_6018.jpg
IMG_6007.jpg
IMG_5982.jpg
IMG_5981.jpg
IMG_5980.jpg

bruno75

Utorok, 14. Októbra 2014, 09:17

@ Maco: Neviem sice aky Spitfire mas na mysli (v akej mierke :mrgreen: ), ale pochybujem, ze by si ukociroval ten Rolls-Royce Merlin. Pokial moje chabe info siahaju, letuschopny Spitfire (v mierke 1:1) v nasom Bazmekistane nie je... Joo... a na FS som uz aj ja lietal so vselicim... ja som myslel, co si naozaj sam pilotoval... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@ Tako: Nuz, kundolap to skutocne je velky a najma, ked je takto napeckovany vybavou... :thumbup: To auto jednoducho pohlady pritahuje, myslim, ze aj niektori miestni chlapci su z neho namakko... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale aby som iba nechvalil, nic proti x-drive (sam ho mam v E60, som s nim velmi spokojny a asi si ho dam aj do dalsieho auta), ale (prepac) do cabria sa mi x-drive velmi nehodi... :? Ak sa mozem spytat, co Ta k tomu viedlo? Nechcel si radsej RWD? Alebo zavazila multifunkcia pri tahani vetrona po nespevnenom povrchu? :mrgreen: Motorizaciu nechcem a nemozem komentovat, pretoze s nim nemam ziadne skusenosti, ale pocitovo by som tam asi radsej dal 6-hrncek....
Ja osobne nemam s dealerstvom v ZA velmi zle skusenosti. Ked som tam bol po prvy raz, trochu som sa motal okolo jednej vystavenej F10 530xd, ktora sa mi dost tuho pacila a ked som predajcovi polozil zopar zakernych otazok o vybave (cim som ho jednak prevapil a jednak zahnal do uzkych, pretoze nevedel odpovedat :mrgreen: ), tak mi radsej rychlo vtlacil do ruky pozvanku na tu VIP akciu v hoteli Turiec... :lol: aj ked mu muselo byt jasne, ze ziadne z tam predvadzanych vozidiel sa nechystam kupovat (predvadzali sa najsilnejsie motorizacie F13, F15 a F3x). Akcia to vsak bola velmi pekna... :thumbup: :mrgreen:
Ale inak je pravda, ze v ZA maju celkom zaujimavu cenotvorbu. Ako som tu uz pisal, s predajcom v ZA som rozoberal kupu F10 z portfolia managerskych jazdeniek BMW, nasli sme auto, ktore by sa mi pacilo a predajca mi velmi ochotne vytlacil ponuku, pricom auto vychadzalo cca o 20-25t lacnejsie oproti cennikovej cene. Az potialto vsetko O.K., len potom som si sadol k PC a na mobile.de najdem to iste auto (motorizacia, farba, vybava, aj km) o 10t lacnejsie ako mi ho v ZA ponukli :?
Ponuka nahradneho auta pocas opravy je uz v normalnych servisoch bezna, ja som to mal tak isto v Brucku, to len k nam tato "novinka" este nedorazila... :? #-o ](*,)

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 14. Októbra 2014, 10:16

V TN TOBe ma tak isto s poziadavkou nahradneho auta poslali frisko dopice. Hold asi som ich nasral, ked som tiez smejdil okolo fungel auta a zrazu som dotiahol modru pajtu z Dojclandu :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

cptObvious

Utorok, 14. Októbra 2014, 12:40

bruno75 napísal:
Ponuka nahradneho auta pocas opravy je uz v normalnych servisoch bezna, ja som to mal tak isto v Brucku, to len k nam tato "novinka" este nedorazila... :? #-o ](*,)

ja neviem pani, citam ako su vsetky servisy na sk na chuja, ja mam iba jednu F30 kupovanu zrovna zo Ziliny a cenotvorba bola fajn.

Servisuje sa v Auto Palace a nikdy s ludskym pristupom problem nebol (a verte ze vymyslam dost, obcas ich uz hlava boli :mrgreen: )

Vzdy ma caka servisne vozidlo (uz som mal 1er, x1, 3er, 5er) . Je to vecou dohody a normalneho pristupu.
PS: Kozy nemam a nesukam recepcne.

Maco

Utorok, 14. Októbra 2014, 13:40

Brano ja som len taky zaprdek, ja mam skusenost osobne len s PS28 a DA40 :mrgreen: :(
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Utorok, 14. Októbra 2014, 13:52

Krasne naozaj, tam mala byt 35 :cry:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

bruno75

Utorok, 14. Októbra 2014, 15:21

Maco napísal:
Brano ja som len taky zaprdek, ja mam skusenost osobne len s PS28 a DA40 :mrgreen: :(

Nic si z toho nerob, ja oficialne zatial pilotujem len L-13 a L-23 a neoficialne som sedel za kniplom (resp. za baranmi) Cessny 182 a tiez tej DA40 :mrgreen: :-"
Ten Spitfire je nesplneny (nesplnitelny) detsky sen, ale ja som skromny, mne by stacilo preletet sa (ani pilotovat by som nemusel) na L-29 Delfin, prip. na L-39 Albatros :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dost bolo OT, ten motor 28i papierovo vobec nevyzera zle, len by som chcel pocut skusenosti s nim z prvej ruky od niekoho, kto s nim aj realne jazdil... ono mozno aj v F10 528i by to chodilo dobre, len ja si stale konzervativne myslim (a banda provokaterov okolo mna ma v tom velmi podporuje :mrgreen: ), ze do 5er patri 6-hrniec :D

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Utorok, 14. Októbra 2014, 17:29

bruno75 napísal:
mne by stacilo preletet sa (ani pilotovat by som nemusel) na L-29 Delfin, prip. na L-39 Albatros :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tiez OT ale dva tyzdne dozadu na leteckom dni v NZ bola moznost kupit si let v L-29 za 600 evri a vypredali to na ten den.
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

Maco

Utorok, 14. Októbra 2014, 17:39

Zas OT, neviem co na tom ludia vidia vsak delfin len huci a nejde :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 9 neregistrovaných