... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

pekino
Autor témy
Auto: bmw 320d
Kraj: Bratislavský

dymenie 320 d 110kw

Streda, 17. Septembra 2014, 08:06

Caute, v poslednej dobe mi auto zacalo dymiet najprv len taky sedivy ako keby prach , hlavne to je vidiet v noci ked pridavam tak v svetlach aut za mnou, na nizkych otackach vidim v spataku ako mi cierny dym obsahava okno a ked pridam tak sa trochu ukludni ale akonahle pridam sviznejsie tak komplet cierno za mnou a na ceste ostava cierna cmuha z bordelu z vyfuku. Diagnostika neukazala nic jedina vec ked sa riadiacka zresetovala tak to chvilu nerobilo ale teraz znovu. MAte nejake rady alebo co by to mohlo byt? trysky som mal repasovane pred 2 rokmi

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Re: dymenie 320 d 110kw

Streda, 17. Septembra 2014, 08:45

pekino napísal:
Caute, v poslednej dobe mi auto zacalo dymiet najprv len taky sedivy ako keby prach , hlavne to je vidiet v noci ked pridavam tak v svetlach aut za mnou, na nizkych otackach vidim v spataku ako mi cierny dym obsahava okno a ked pridam tak sa trochu ukludni ale akonahle pridam sviznejsie tak komplet cierno za mnou a na ceste ostava cierna cmuha z bordelu z vyfuku. Diagnostika neukazala nic jedina vec ked sa riadiacka zresetovala tak to chvilu nerobilo ale teraz znovu. MAte nejake rady alebo co by to mohlo byt? trysky som mal repasovane pred 2 rokmi

regulaciu turba ste kontrolovali?

pekino
Autor témy
Auto: bmw 320d

Streda, 17. Septembra 2014, 16:23

priznam sa ze vobec neviem ci to technik kontroloval lebo som tam aml auto ale toto mi nevravel. KDe by som to mohol dat skontrolovat?

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Streda, 17. Septembra 2014, 16:24

pekino napísal:
priznam sa ze vobec neviem ci to technik kontroloval lebo som tam aml auto ale toto mi nevravel. KDe by som to mohol dat skontrolovat?

napriklad kdekolvek v servise s dobrou diagnostikou (idealne original pre BMW)...cierny dym jasne znamena malo vzduchu

wikyxxx
Auto: E60 530d

Sobota, 20. Septembra 2014, 22:46

Moje dymilo ako dymovnica vycistil som sanie vyhodil klapky vycistil egr vymenil oleje filtre + separator a uz bez dymu ani na mieste ani pod plnym plynom

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných