... všetko o BMW ...
lomaj napísal:Caute všetci vie mi niekto poradit co moze byt pricina zavady? Pri jazde okolo 1500otačkach mi trhne motor myslim ze tam niekde mi zapina turbo a mam pocit ze niekedy turbo zapne a niekedy nie. diagnostika vyhodila len chybu 2 žhavicov a nic ine moze to byt pricina? Podotykam auto to robi ci je zohriate alebo nie. Bol som uz aj u Simika a nic nenasiel ani on vycistil som uz aj EGR co mi simik poradil a stale to iste. moze byt v prdeli vaha vzduchu a diag. ju neukaze? alebo snimac na turbe? Jedna sa o E61 525d 130kw.
dimensionone napísal:
Ak by si mal problem s turbom, hlavne s variabilitou, tak by ti to diagnostika vyhodila. Váha vzduchu aj tlak turba sa dá cez diagnostiku skontrolovať, takisto odporúčam urobiť air mass test, ktorého úlohou je skontrolovať funkciu senzorov a tesnost nasavacieho systému. To trhanie ti nemôže spôsobovať aj prevodovka? Máš automat? Ak áno, skus vymazať adaptacie prevodovky.
RACERMAN napísal:Robi to aj pri plnom plyne aj pri jemnom pridani ?
lomaj napísal:Caute všetci vie mi niekto poradit co moze byt pricina zavady? Pri jazde okolo 1500otačkach mi trhne motor myslim ze tam niekde mi zapina turbo a mam pocit ze niekedy turbo zapne a niekedy nie. diagnostika vyhodila len chybu 2 žhavicov a nic ine moze to byt pricina? Podotykam auto to robi ci je zohriate alebo nie. Bol som uz aj u Simika a nic nenasiel ani on vycistil som uz aj EGR co mi simik poradil a stale to iste. moze byt v prdeli vaha vzduchu a diag. ju neukaze? alebo snimac na turbe? Jedna sa o E61 525d 130kw manual.