... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

SurrendeR napísal:nastav 32/32 st

SurrendeR napísal:Neviem. Na 320i m52 som zvyknuty ze tam je klima. A ak je tam klima tak je tam 2zon. Ci manual alebo digi. A ana oboch je stupnica od 16 po 32.
Tak ci tak pochpi ze ma dat kurenie na max.

Ked sa zapne vnutorny okruh pomalicky sa to zlepsuje ale to bude tym ze sa stale zohrieva vlazny vzduch v interiery.Ked vsak zastavim takmer okamzite ide studeny vzduch
 Ked sa zapne vnutorny okruh pomalicky sa to zlepsuje ale to bude tym ze sa stale zohrieva vlazny vzduch v interiery.Ked vsak zastavim takmer okamzite ide studeny vzduch  Skusim dnes objednat vodnu pumpu a termostat aj ked tato moznost sa mi nezda.Auto sa zohreje rychlo ako aj predtym...A pumpa bude asi davat dobry tlak inak by predsa asi morot varil lebo by ho nestihalo chladit :/ Po jazde som vsetko kontroloval a nikde ani kvapka vody netiekla.V expanzke bola voda na MAX teda na uplne vzchnom rebre z boku.Po povoleny expanzky zasycalo a zacala voda stupat a vytekat...Uplne povolene som to nemal.To ze sa dvihla hladina je asi normalne pretoze po zohriati tam je tlak...Som z toho hotovy
 Skusim dnes objednat vodnu pumpu a termostat aj ked tato moznost sa mi nezda.Auto sa zohreje rychlo ako aj predtym...A pumpa bude asi davat dobry tlak inak by predsa asi morot varil lebo by ho nestihalo chladit :/ Po jazde som vsetko kontroloval a nikde ani kvapka vody netiekla.V expanzke bola voda na MAX teda na uplne vzchnom rebre z boku.Po povoleny expanzky zasycalo a zacala voda stupat a vytekat...Uplne povolene som to nemal.To ze sa dvihla hladina je asi normalne pretoze po zohriati tam je tlak...Som z toho hotovy  Dufam ze niekto poradi.Mna uz toho moc nenapada...
 Dufam ze niekto poradi.Mna uz toho moc nenapada...