... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

barny87
Autor témy
Auto: e36 316i compact
Kraj: Banskobystrický

ako vybrať stropnicu z compactu?

Sobota, 14. Júna 2014, 19:34

Prosím o radu ako vybrať stropnicu s compactu....dal som dolu clony, madla, ale potom som narazil na problémy keď som chcel dať dolu tie bočné a zadné plastové stĺpiky...trošku som ich odtiahol, ale celkom to dole neslo a bal som sa ich dávať dolu na silu aby som to nedolámal...pozrebujem to dať von a prečalúniť lebo mi ta stará látka visí na hlave a mam s toho nervy....len neviem že či keď sa mi to podari vybrať či to potom len nestrham vyčistím a nastriekam sprejom...čo vy nato ?....ps pôjde tu stropnicu vybrať cez kufor ? Ďakujem za rady vopred

msakac33

Re: ako vybrať stropnicu z compactu?

Sobota, 14. Júna 2014, 20:02

ano, velmi jednoduche, tie boky kludne povytahuj s trochou sily odcvakaj, neboj sa a potom vytiahnes von cez kufor, je to ovela jednoduchsie ako v sedane alebo coupe, nedavno som to čalúnil dekou a vysledok bol velmi uspokojivy :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Sobota, 14. Júna 2014, 20:24

yes it is :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

barny87
Autor témy

Sobota, 14. Júna 2014, 21:16

msakac33 napísal:
ano, velmi jednoduche, tie boky kludne povytahuj s trochou sily odcvakaj, neboj sa a potom vytiahnes von cez kufor, je to ovela jednoduchsie ako v sedane alebo coupe, nedavno som to čalúnil dekou a vysledok bol velmi uspokojivy :thumbup:

takže sa toho netreba báť ano....budem sa do toho musieť pustiť...takže tie bočné stlpiky sa dajú dať dole celé...len ako to vytiahnem cez tú packu čo si posuvam pas hore dole ? Dufan že to pôjde ľahko aj mne no a asi to skusim aj ja s tou dekou videl som tu aj obrazky a vyzeralo to super

msakac33

Sobota, 14. Júna 2014, 21:42

staci ked to len vycvakac, nemusis to davat celkom dole cez pás, strop potom vytiahnes zozadu cez kufor :thumbup: :thumbup: :thumbup:

johnyfly1

Sobota, 14. Júna 2014, 21:47

yes it is :mrgreen:

msakac33

Sobota, 14. Júna 2014, 22:05

johnyfly1 napísal:
yes it is :mrgreen:

no tak ja neviem co este k tomu viac treba napisat :-k

barny87
Autor témy

Nedeľa, 15. Júna 2014, 08:00

msakac33 napísal:

okej vďaka skúsim to....keď si lepil tu deku,ocistil si predtým tu penu s tej skrupiny, či si nato nanášal chemopren alebo čím si lepil?

johnyfly1

Nedeľa, 15. Júna 2014, 09:03

msakac33 napísal:

uz len amen :D

msakac33

Nedeľa, 15. Júna 2014, 12:57

barny87 napísal:
okej vďaka skúsim to....keď si lepil tu deku,ocistil si predtým tu penu s tej skrupiny, či si nato nanášal chemopren alebo čím si lepil?

latku strhnut a tu penu, ktora je mimochodom lepkava jak svina treba oskrabat jemne drôtenou kefou, hlavne to rob niekde, kde to pozametas, lebo to budes mat este aj na slipoch nalepene, na topankach, proste vsade,.....po oskrabani od stredu lepis deku chemoprenom :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných