... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: BMW M6 F13

Nedeľa, 8. Júna 2014, 22:08

miso_525d napísal:
tak brzdice som samozrejme nenamaloval na modro ja, su tam od vyroby. bud su modre, to znamena ocelove klasicke brzdy, vrtane kotuce, alebo su zlato-zlte a to znamena keramicke kotuce.

ved ja viem, ja som to nemyslel v zlom :) len ako moj nazor som to napisal :) tie zlato-zlte by asi ukazali krajsie...ale ajtak mi pride lakovanie brzdicov take divne
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

miso_525d
Autor témy
Auto: SOBI 20
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 9. Júna 2014, 07:38

ja mam opacny nazor. pri aute typu BMW M 6 mi je nocne videnie, asistent jazdnych pruhov a dalsie serepeticky uplne naprd. to mam vsetko v F01 a F02. toto auto je primarne o tom, ze ty riadis ten vykon a bavis sa jazdnymi vlastnostami, sledovanie mrtveho uhla a podobne vtakoviny len zvysuju uz aj tak vysoku pohotovostnu hmotnost vozidla. vazne by ma ani nenapadlo si kupovat auto za sumu daleko prevysujucu 100 tis. EUR s vykonom cca 600 koni na to, aby som, ako ty pises "sedel a daval pozor". na to su ine auta, napriklad skoda octavia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to ze je to zakladna vybava by som ani nepovedal, okem tebou spomenuteho audiosystemu B&O, je tam pre mna asi najdolezitejsia priplatkova polozka - M drivers package, dalej profi navigacia s apps (komplet connected drive s internetom a pod.), DAB, TV tuner, vetrane komfortne sedacky v kozi merino, vynikajuca vec su full led svetlomety, surround view, comfort access, music interface for smartphone a tak dalej...

auto je v takej, povedal by som jemnej :mrgreen: uprave AC SCHNITZER, ma komplet zvody, vyfuky spravene, komplet H&R podvozok a take...

a ano, je tam karbonova strecha, myslim ze ta je pri M6 F13 uz v zakladnej vybave.

speq napísal:
No ved prave asistenty , ostatne mas okrem Bangu v zaklade :) neviem nevidim dobre ci to ma karbonovu strechu , trosku fadny interier este navyse aj k farbe auta ale tak to je vsetko o chuti majitela :) zalezi od toho ako vyuzivas tu M6 ked cisto ako vikendovku v teplych dnoch vtedy je to spickove vozenie ale niekto koho poznam a ju aj kupil tak ju ma normalne ako daily car a ked ide dialnicu tak asistenty su to preco to auto miluje , v podstate sedi a iba dava pozor :) ACC spolu so sledovanim pruhov a mrtveho uhla je asi najbezpecnejsia suhra systemov sucasnosti :)

A vyhrievany volant samozrejme niekto vobec neriesi lebo M6 v zime nejazdi ale niekto naopak sa tesi na zimu takze je to vsetko o tom kto chce :)

miso_525d
Autor témy

Pondelok, 9. Júna 2014, 08:12

ja som carbon-ceramic brzdy nechcel kvoli tomu, ze keramicke kotuce casto praskaju, napriklad ked im nalozis a vojdes do kaluze vody, alebo zacne prsat a tak. naklady na vymenu poskodenych CC kotucov su radovo niekde inde ako pri ocelovej klasike.

dethXtreme napísal:

ved ja viem, ja som to nemyslel v zlom :) len ako moj nazor som to napisal :) tie zlato-zlte by asi ukazali krajsie...ale ajtak mi pride lakovanie brzdicov take divne
Naposledy upravil/-a miso_525d v Pondelok, 9. Júna 2014, 09:05, upravené celkom 1 krát.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 9. Júna 2014, 08:18

ACC sa do M6 pokial viem ani nedava.
A jazdne asistenty su fajn vec, ale primarne vyuzitie vidim na dialinicach a poprdkavaniu sa v meste. A ani na jedno si myslim M6 neni primarne urcene [ale sak kazdemu podla chuti].
Ja sa teda povazujem, za celkom narocneho, co sa vybavy tyka, ale proste tutok M6 by som urcite nenazyval lepsim zakladom :)

Ale tak vravim individual kozka za 7tis eur a ine indi-vindi doplnky su IMHO kokotina [v podstate ako cely individual program].
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

miso_525d
Autor témy

Pondelok, 9. Júna 2014, 09:23

chlapci, akoze poziadavka na M6 stylom - "nemas tam ani sledovanie mrtveho uhla"... ](*,) ](*,) :mrgreen: mi pride ako totalne nepochopenie toho, na co je sportove auto urcene.

Speq, mozes mi verit, ze toto auto nebolo konfigurovane a objednavane s umyslom usetrit na jazdnych asistentoch, ci individual kozi s perforovanymi slonikmi, zirafami a v duhovych farbach s monogramom :mrgreen: o tych par tisic euro navyse uz naoazaj neslo...

presne kvoli tomu, ze na nakup akehokolvek (aj sportoveho) auta v zakladnej vybave uz som trochu stary, su tam napriklad vetrane sedacky v merino kozi, B&O soundsystem, TV tuner a podobne.

Vomack, zase nemyslim si, ze individual program je kokotina, mal som chvilu jednu F02, ktora mala individual platinum kompoziciu interieru, s piano black listami s kolajnickou, drevena intarzia na volante :mrgreen: ale je to take, ze ano ked prvy, druhy treti krat sadnes do toho auta, tak si povies ze wooooow, popici interier, ale neskor uz mi to bolo vpodstate jedno...navyse sa ta platinum koza brutalne spinila od cohokolvek.

voMacK napísal:
ACC sa do M6 pokial viem ani nedava.
A jazdne asistenty su fajn vec, ale primarne vyuzitie vidim na dialinicach a poprdkavaniu sa v meste. A ani na jedno si myslim M6 neni primarne urcene [ale sak kazdemu podla chuti].
Ja sa teda povazujem, za celkom narocneho, co sa vybavy tyka, ale proste tutok M6 by som urcite nenazyval lepsim zakladom :)

Ale tak vravim individual kozka za 7tis eur a ine indi-vindi doplnky su IMHO kokotina [v podstate ako cely individual program].

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 9. Júna 2014, 11:21

On je ten individual dobry na ten woow efekt o to pokoj. Aj ta merino kozka je super, ze je velmi jemna. Ale zas aj kurva narocna na udrzbu a strasne lahko sa dere [sere :mrgreen: ]
Pre mna osobne indi-vindi doplnky nemaju ziadny prinos. To uz skor ti asistenti su omnoho zmysluplnejsi doplnok vybavy. [ale nie v M modeloch]
Ja si celkovo nepotrpim na m-pakety a podobne metrosexualne kktinky, kt. realne nezvysuju komfort z uzivania auta. :)
Zato HUD, bluetooth konektivita, moderny infoteinment, sledovanie pruhov atd atd povazujem v "beznej" motorizacii za nevyhnutnost a uz by som auto bez toho nechcel.
Ako som pisal - podla mna ta tvoja M6 je nalozena slusne a dany ucel urcite plni.

Tak teraz, ked som sa ti snad dostatocne navtieral do riti ma na Nive konecne prevezes!! :mrgreen: :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

miso_525d
Autor témy

Pondelok, 9. Júna 2014, 11:23

rozmyslam teraz, ci tu M6 nepredam, lebo bez automatickeho parkovania vo vybave to vobec nema zmysel jazdit :mrgreen:

voMacK napísal:
On je ten individual dobry na ten woow efekt o to pokoj. Aj ta merino kozka je super, ze je velmi jemna. Ale zas aj kurva narocna na udrzbu a strasne lahko sa dere [sere :mrgreen: ]
Pre mna osobne indi-vindi doplnky nemaju ziadny prinos. To uz skor ti asistenti su omnoho zmysluplnejsi doplnok vybavy. [ale nie v M modeloch]
Ja si celkovo nepotrpim na m-pakety a podobne metrosexualne kktinky, kt. realne nezvysuju komfort z uzivania auta. :)
Zato HUD, bluetooth konektivita, moderny infoteinment, sledovanie pruhov atd atd povazujem v "beznej" motorizacii za nevyhnutnost a uz by som auto bez toho nechcel.
Ako som pisal - podla mna ta tvoja M6 je nalozena slusne a dany ucel urcite plni.

Tak teraz, ked som sa ti snad dostatocne navtieral do riti ma na Nive konecne prevezes!! :mrgreen: :mrgreen:

miso_525d
Autor témy

Pondelok, 9. Júna 2014, 11:38

jasne, neni problem, ved mozme aj skor, ak chodis cez bratislavu.

voMacK napísal:

speq
Auto: F01 730d M-Packet

Pondelok, 9. Júna 2014, 23:24

ja som to nemyslel Miso v zlom :) chalani sak sme tu jeden klub len som si vsimol ze tam nebol ziadny gombik vlavo. Ale to ked mas ty v sedmicke v druhom aute tak to je o uplne inom preto hovorim ze ked to auto niekto ma ako jedno a poznam takych ludi v BA dvoch tak viem ze vyuzivaju systemy a je to prijemne spestrenie :)

Skor ma prekvapila Miso ta cierna koza a seda farba , ja co som mal ciernu farbu uz tam mi vadilo na F13ke cierna a mal som pocit ze mala byt radsej cervena ci modra alebo biela .. ale tak interier bol aspon kontrastny :)

Nech ti F13ka robi velku radost , mne sa s tym jazdilo perfektne , spickove riadenie hlavne a v zakrute silny pocit ze auto ma vsetko pod kontrolou.

Takze nemusis sa tu do mna obuvat som to bral trosku aj s ironiou preboha som myslel ze to bude snad jasne ked mas nove auto za 100k+

miso_525d
Autor témy

Utorok, 10. Júna 2014, 08:46

ale ved ja viem, ze to nebolo v zlom, ved klud, nevidis vsade tie smajliky :mrgreen: ani som sa neobuval do teba, co si... :thumbup:

gombik tam mam iba jeden, na HUD, ten ma kazda M6 F13 v zakladnej vybave uz.

cervena, modra koza v aute....NEBLAAAAAZNI, CO SME V CIRKUSE :mrgreen: :mrgreen:

speq napísal:
ja som to nemyslel Miso v zlom :) chalani sak sme tu jeden klub len som si vsimol ze tam nebol ziadny gombik vlavo. Ale to ked mas ty v sedmicke v druhom aute tak to je o uplne inom preto hovorim ze ked to auto niekto ma ako jedno a poznam takych ludi v BA dvoch tak viem ze vyuzivaju systemy a je to prijemne spestrenie :)

Skor ma prekvapila Miso ta cierna koza a seda farba , ja co som mal ciernu farbu uz tam mi vadilo na F13ke cierna a mal som pocit ze mala byt radsej cervena ci modra alebo biela .. ale tak interier bol aspon kontrastny :)

Nech ti F13ka robi velku radost , mne sa s tym jazdilo perfektne , spickove riadenie hlavne a v zakrute silny pocit ze auto ma vsetko pod kontrolou.

Takze nemusis sa tu do mna obuvat som to bral trosku aj s ironiou preboha som myslel ze to bude snad jasne ked mas nove auto za 100k+

speq

Utorok, 10. Júna 2014, 10:52

myslel som farbu auta , len som to asi zle napisal ze to vyznelo ze myslim farbu koze :D lak som myslel :)

miso_525d
Autor témy

Utorok, 10. Júna 2014, 11:13

jaj prepac, tak to som zle pochopil ja, myslel som ze mi odporucas cervenu alebo modru kozu v interieri sorry :thumbup:

ono, ja viem, ze to na tych fotkach moc nieje vidiet, zvlast ked su fotene mobilom, ale ta farba co mam sa vola SINGAPUR GRAU METALLIC (B41) a je fakt krasna, mne sa velmi paci, je to taka sedo - fialova s perletovym efektom, je taka na prvy pohlad nenapadna, ale ked je auto ciste umyte a nalestene, tak podla mna vyzera velmi pekne. na slnku prechadza od svetlofialovej az do skoro sedej s takym zelenym nadychom :smile: musis vidiet nazivo proste :wink:

speq napísal:
myslel som farbu auta , len som to asi zle napisal ze to vyznelo ze myslim farbu koze :D lak som myslel :)

speq

Utorok, 10. Júna 2014, 11:49

Mozme si zavolat niekedy a dame u nas v BA hocikde stretko trosku vyjazd daky bmw mensi :) mozme ist umyt auta na carefour zoberem nacinie a nalestime ich :)

miso_525d
Autor témy

Utorok, 10. Júna 2014, 13:01

dobry napad, suhlasim :thumbup:

speq napísal:
Mozme si zavolat niekedy a dame u nas v BA hocikde stretko trosku vyjazd daky bmw mensi :) mozme ist umyt auta na carefour zoberem nacinie a nalestime ich :)

jkk
Auto: E91 330xd

Streda, 11. Júna 2014, 07:01

kde a kedy, nech sa nenapadne privtieram...len si chcem postlacat par gombikov :mrgreen:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní