... všetko o BMW ...
miso_525d napísal:tak brzdice som samozrejme nenamaloval na modro ja, su tam od vyroby. bud su modre, to znamena ocelove klasicke brzdy, vrtane kotuce, alebo su zlato-zlte a to znamena keramicke kotuce.
speq napísal:No ved prave asistenty , ostatne mas okrem Bangu v zaklade :) neviem nevidim dobre ci to ma karbonovu strechu , trosku fadny interier este navyse aj k farbe auta ale tak to je vsetko o chuti majitela :) zalezi od toho ako vyuzivas tu M6 ked cisto ako vikendovku v teplych dnoch vtedy je to spickove vozenie ale niekto koho poznam a ju aj kupil tak ju ma normalne ako daily car a ked ide dialnicu tak asistenty su to preco to auto miluje , v podstate sedi a iba dava pozor :) ACC spolu so sledovanim pruhov a mrtveho uhla je asi najbezpecnejsia suhra systemov sucasnosti :)
A vyhrievany volant samozrejme niekto vobec neriesi lebo M6 v zime nejazdi ale niekto naopak sa tesi na zimu takze je to vsetko o tom kto chce :)
dethXtreme napísal:
ved ja viem, ja som to nemyslel v zlom :) len ako moj nazor som to napisal :) tie zlato-zlte by asi ukazali krajsie...ale ajtak mi pride lakovanie brzdicov take divne
voMacK napísal:ACC sa do M6 pokial viem ani nedava.
A jazdne asistenty su fajn vec, ale primarne vyuzitie vidim na dialinicach a poprdkavaniu sa v meste. A ani na jedno si myslim M6 neni primarne urcene [ale sak kazdemu podla chuti].
Ja sa teda povazujem, za celkom narocneho, co sa vybavy tyka, ale proste tutok M6 by som urcite nenazyval lepsim zakladom :)
Ale tak vravim individual kozka za 7tis eur a ine indi-vindi doplnky su IMHO kokotina [v podstate ako cely individual program].
voMacK napísal:On je ten individual dobry na ten woow efekt o to pokoj. Aj ta merino kozka je super, ze je velmi jemna. Ale zas aj kurva narocna na udrzbu a strasne lahko sa dere [sere]
Pre mna osobne indi-vindi doplnky nemaju ziadny prinos. To uz skor ti asistenti su omnoho zmysluplnejsi doplnok vybavy. [ale nie v M modeloch]
Ja si celkovo nepotrpim na m-pakety a podobne metrosexualne kktinky, kt. realne nezvysuju komfort z uzivania auta. :)
Zato HUD, bluetooth konektivita, moderny infoteinment, sledovanie pruhov atd atd povazujem v "beznej" motorizacii za nevyhnutnost a uz by som auto bez toho nechcel.
Ako som pisal - podla mna ta tvoja M6 je nalozena slusne a dany ucel urcite plni.
Tak teraz, ked som sa ti snad dostatocne navtieral do riti ma na Nive konecne prevezes!!![]()
voMacK napísal:Tak teraz, ked som sa ti snad dostatocne navtieral do riti ma na Nive konecne prevezes!!![]()
speq napísal:ja som to nemyslel Miso v zlom :) chalani sak sme tu jeden klub len som si vsimol ze tam nebol ziadny gombik vlavo. Ale to ked mas ty v sedmicke v druhom aute tak to je o uplne inom preto hovorim ze ked to auto niekto ma ako jedno a poznam takych ludi v BA dvoch tak viem ze vyuzivaju systemy a je to prijemne spestrenie :)
Skor ma prekvapila Miso ta cierna koza a seda farba , ja co som mal ciernu farbu uz tam mi vadilo na F13ke cierna a mal som pocit ze mala byt radsej cervena ci modra alebo biela .. ale tak interier bol aspon kontrastny :)
Nech ti F13ka robi velku radost , mne sa s tym jazdilo perfektne , spickove riadenie hlavne a v zakrute silny pocit ze auto ma vsetko pod kontrolou.
Takze nemusis sa tu do mna obuvat som to bral trosku aj s ironiou preboha som myslel ze to bude snad jasne ked mas nove auto za 100k+
speq napísal:myslel som farbu auta , len som to asi zle napisal ze to vyznelo ze myslim farbu kozelak som myslel :)
speq napísal:Mozme si zavolat niekedy a dame u nas v BA hocikde stretko trosku vyjazd daky bmw mensi :) mozme ist umyt auta na carefour zoberem nacinie a nalestime ich :)