Štvrtok, 22. Mája 2008, 21:52
ahojte tak spojka je vymenena, dokopy to vyslo nieco do 15 000sk, ale vysledok stoji za to!!! Na lepsom aute som nejazdil. Pri jazdnom s tyle kde mam na 320d spotrebu 5.8l mam na 540i spotrebu 9.8l!!!!!! Nechapem to, je to neskutocna spotreba, je to neskutocny voz. Samozrejme ze komfort sa neda porovnat. Auto je to aj vznutra ovela vasie, tak iba sedim kocham sa jazdou, zvukom a Elvisom(CD zabudol predajca v menici)
Co sa tyka podvozka tak ziadny buchot, proste rovnako tiche ako moja 320d kde bol robeny komplet podvozok. Velmi ale naozaj velmir ozmyslam ze sia uto necham, ak by som ho aj predal tak urcite raz skoncim v 540i, lebo som sa do toho auta zalubil. No a elektricke sedacky nemaju chybu. Super je ta poloha ked sa cela sedacka naklopi dozadu, to je uz naozaj ako v lietadle:)) Ked som previezol kamarata co ma audi S8 tak mu iba tak padla dole sanka:)) Ma totiz automat, a toto dava ine tlaky.
A ku stabilite, tak zakruty sa este bojim rezat ako na mojom, kedze podvozok je lepsie odfiltrovany ako na 3er, ale cele auto ide ako velka lod, chyba iba to povestne naklananie, tato 540i drzi ako pribita.
no laska na cely zivot:)))