... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
noveL

Sobota, 31. Mája 2008, 17:09

barabas napísal:
ten led panel pod sklo neni drahy 50$, problem je v dovoze, cize to by trebalo zistit co je najrozumnejsie ohladom dopravy z usa...

Ono ani ne tak dovoz može byt problemom, ako to co bude v krabici. Je to ebay. Nie kazdy je tam poctivy. Mam len jednu skusenost s ebayom a to nepriamu. Brat kupoval kartu graficku stamad, ale v tej dobe bol v anglicku a objednaval to z anglicka ebay.co.uk, a prislo to v pohodicke, a usetrili sme nekolko tisic. No z USA na slovensko... to je uz ina kapitola si myslim. Mate niekto skusenosti?

Diablo

Sobota, 31. Mája 2008, 17:43

to pod okno je v poho, len či to niekto stihne aj prečítať :?
ola ola emtroáááá

Ďuri320

Sobota, 31. Mája 2008, 18:04

noveL napísal:
Ono ani ne tak dovoz može byt problemom, ako to co bude v krabici. Je to ebay. Nie kazdy je tam poctivy. Mam len jednu skusenost s ebayom a to nepriamu. Brat kupoval kartu graficku stamad, ale v tej dobe bol v anglicku a objednaval to z anglicka ebay.co.uk, a prislo to v pohodicke, a usetrili sme nekolko tisic. No z USA na slovensko... to je uz ina kapitola si myslim. Mate niekto skusenosti?

treba zistiť kto berie nejaký kontajner do EU a potom to je už jednoduchšie...

MajoE36

Sobota, 31. Mája 2008, 21:01

...aj ja by som také prijal...

barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

Sobota, 31. Mája 2008, 22:38

noveL napísal:

o ebay sa nebojim, kedze cez paypal je vsetko poistene do sumy 500eu, cize pohodicka...

Karol10T

Pondelok, 2. Júna 2008, 17:00

Diablo napísal:
to pod okno je v poho, len či to niekto stihne aj prečítať :?

No tak trochu pockas kym si to ten skodovKAR precita a potom podradis :wink:
....a na 7 deň boh stvoril BMW.....
len mne sa akosi este neuslo :-(

Momentalne mam jednu šalenu Žigu 8)a mam ju rad!!!

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 2. Júna 2008, 23:41

barabas napísal:
minuly tyzden sa zase snazila daka 7ma nova, tusim 730d a chlapec pri 235 uz videl iba ako ho predbieham, aj sa snazil ale darmo:)

JJ...730d šlape...ale už pri tej 200-ke nie tak ako pri 100-ke.. :roll: :(

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných