... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
RizeX napísal:Ja len k tomu ako boubou '' pálil gumy" na štarte možno ste si nevšimli ale mal obuté slicky ktoré treba pred štartom trochu zapáliť aby mali dostatočný grip a neviem ci trištvrte ľudí s vás ste boli na svojom prvom zraze ale je normálne ze na každom zraze pred tým ako ide auto na šprinty tak to trochu zapáli. to ze ľudia stali po stranách to je vec organizátora poviem príklad aj na carate skoro každý pred spritom zapálil gumy a nikomu to nevadilo pretože to k tomu patrí. Tak neviem co tu riešite keď niekto pred spritom hodí burnout. A k tomu jak sa tam par krát otočil no netreba nikoho odsudzovať možno to trochu prehnal v niekoho očiach, ale chcel len spraviť show. Ale je pravda bezpečnosť na prvom mieste len netreba robiť s komara Samara.
RizeX napísal:Ja len k tomu ako boubou '' pálil gumy" na štarte možno ste si nevšimli ale mal obuté slicky ktoré treba pred štartom trochu zapáliť aby mali dostatočný grip a neviem ci trištvrte ľudí s vás ste boli na svojom prvom zraze ale je normálne ze na každom zraze pred tým ako ide auto na šprinty tak to trochu zapáli. to ze ľudia stali po stranách to je vec organizátora poviem príklad aj na carate skoro každý pred spritom zapálil gumy a nikomu to nevadilo pretože to k tomu patrí. Tak neviem co tu riešite keď niekto pred spritom hodí burnout. A k tomu jak sa tam par krát otočil no netreba nikoho odsudzovať možno to trochu prehnal v niekoho očiach, ale chcel len spraviť show. Ale je pravda bezpečnosť na prvom mieste len netreba robiť s komara Samara.
michaltt napísal:Fukana 1.8 uz nieje 1.8 a nespada do svojej "kategorie" - ovsem ak neratame objem. Prist a "vytierat" 99% aut na zraze upravenym a lahkym autom nieje frajerina - teda aspon pre mna. Ale ako som pisal hore, postavil si to sam za co klobuk dole.
Branis napísal:Súhlasím s Rizexom za to ,že niekto sa bál ,že ho trafí guma alebo kamienok stým človek musí rátať na carate na driftoch keď okolo prefrčí auto v 120km/h je to každému jedno a burnaut pred šprintom je bežná vec !
noro535i napísal:Branis ani sem nepis,lebo tu niekto bude pisat ze si z tn kraja a zastavas si trencanou.machri tu na klube co tu pisete sa pytam preco nikto mu nesiel vynadat? Po sprintoch?ha?
michaltt napísal:Norove prispevky som ani necital, kedze mi vytiekli ocne bulvy po prvych dvoch vetach. Kazdy ma asi inu predstavu o tom, ako vyzera brutal naslapane auto ale trica co ledva drzi pokope s fukanou 1.8 mi do tejto kategorie nespada. Samozrejme cenim, ze si to chalan postavil v garazi ale to neznamena, ze mu zavidime.
Panak666 napísal:
To s tou kategoriou ti moc nevyslo Michal. Nabuduce si pozistuj fakty az potom "hejtuj" ta tricka tam vytrepala 2 e36m3 jky v svojej kategoriii a co viem tam ta zelena nieje uplne v serii ked som ju davnejsie videl osobne v brne. Tolko k tvojmu komentu.
Ku zrazu: nebol som tam nemozem hodnotit co sa tam dialo preto sa k teme nevyjadrujem. Vyjadril som sa tu len raz ,ze dakto sleduje pribeh ktory je rok ci kolko zmazany a na to sa dotycny zacal paprcit a hadzat sa o zem a osocovat jakymsi smečom a loptickov- asi je sportovecNapr koli takymto reakciam nemam dalsi pribeh svojho bmw na klube a chodim sem coraz menej.
Ps: bezpecnost ludi s ich zdravie musi byt vzdy prvorada priorita a to je jedno ci je to sprint alebo sachovy turnaj.
Panak666 napísal:Michal citoval som teba a spravne.
Neriesime tu ci m3 je m3 alebo co ma a nema hodnotu to je uplne daco ine a toto tu nik nerozobera. Napisal si ze auto bolo v zlej kategorii na sprinte a my dvaja s dendom sme ti napisali to ze tvrdis blbost. Nic viac nic menej