... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

bmwtt.sk

mato91
Kraj: Bratislavský

Re: 3. Západoslovenský BMW zraz - 24.5.2014 - Letisko Senica

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:46

bol som na prvom zraze a super zazitok, :thumbup: organizatorom.. pride mi blbost napisat, ze som rad, ze som tam nebol, ked sa tu riesi jedna vec, ktora sa diala a inac bolo vsetko uzasne zvladnute.. ja by som skor chcel vediet ci nahodou nema niekto natocene spiatockovy start sprintu :lol: :lol: aj ked hned jak sa to udialo mi nebolo vsetko jedno, stal som za chalanom do ktoreho to napalil .. nevedel som ci sa mam smiat alebo lutovat chalana co to donho napalil.. [-o< :roll: dobre, ked som zbadal, ze to neni nic strasne, smial som sa ako vsetci :lol: :lol:

este pridavam taky kontrast co sa mi podarilo cvaknut..

Obrázok
Naposledy upravil/-a mato91 v Pondelok, 26. Mája 2014, 11:49, upravené celkom 1 krát.
Obrázok

BMW e92 325i
***BMW e90 318i
***BMW e46 318Ci

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:49

RizeX napísal:
Ja len k tomu ako boubou '' pálil gumy" na štarte možno ste si nevšimli ale mal obuté slicky ktoré treba pred štartom trochu zapáliť aby mali dostatočný grip a neviem ci trištvrte ľudí s vás ste boli na svojom prvom zraze ale je normálne ze na každom zraze pred tým ako ide auto na šprinty tak to trochu zapáli. to ze ľudia stali po stranách to je vec organizátora poviem príklad aj na carate skoro každý pred spritom zapálil gumy a nikomu to nevadilo pretože to k tomu patrí. Tak neviem co tu riešite keď niekto pred spritom hodí burnout. A k tomu jak sa tam par krát otočil no netreba nikoho odsudzovať možno to trochu prehnal v niekoho očiach, ale chcel len spraviť show. Ale je pravda bezpečnosť na prvom mieste len netreba robiť s komara Samara.

ahaaa cize tento tiez len "hreje" gumy pred sprintom, akurát ludia su debili ze mu stoja na trati a parkuju tam auta...
konecne som tu fotku pochopil :lol: =D>

Obrázok
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Branis
Auto: Bmw E30 318i M10B18
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:50

RizeX napísal:
Ja len k tomu ako boubou '' pálil gumy" na štarte možno ste si nevšimli ale mal obuté slicky ktoré treba pred štartom trochu zapáliť aby mali dostatočný grip a neviem ci trištvrte ľudí s vás ste boli na svojom prvom zraze ale je normálne ze na každom zraze pred tým ako ide auto na šprinty tak to trochu zapáli. to ze ľudia stali po stranách to je vec organizátora poviem príklad aj na carate skoro každý pred spritom zapálil gumy a nikomu to nevadilo pretože to k tomu patrí. Tak neviem co tu riešite keď niekto pred spritom hodí burnout. A k tomu jak sa tam par krát otočil no netreba nikoho odsudzovať možno to trochu prehnal v niekoho očiach, ale chcel len spraviť show. Ale je pravda bezpečnosť na prvom mieste len netreba robiť s komara Samara.

Súhlasím s Rizexom za to ,že niekto sa bál ,že ho trafí guma alebo kamienok stým človek musí rátať na carate na driftoch keď okolo prefrčí auto v 120km/h je to každému jedno a burnaut pred šprintom je bežná vec !

noro535i
Auto: e34 535i turbo

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:52

Dendo videl si spravne nic extra zivotu ohrozujuce neurobil.pane boze ako som pisal ludia podpisovaly vlastnu zodpovednost,boli upozorneny nech stoja dalej,panko vysie mi pise aby som nenazyval ludmi debilkovia,sam niekolko krat si napisal na tych co robily kokotiny ze su kokoti tak mne nic nevycitaj...

noro535i
Auto: e34 535i turbo

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:55

Branis ani sem nepis,lebo tu niekto bude pisat ze si z tn kraja a zastavas si trencanou.machri tu na klube co tu pisete sa pytam preco nikto mu nesiel vynadat? Po sprintoch?ha?

Dendo
Auto: E30 325i

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:55

michaltt napísal:
Fukana 1.8 uz nieje 1.8 a nespada do svojej "kategorie" - ovsem ak neratame objem. Prist a "vytierat" 99% aut na zraze upravenym a lahkym autom nieje frajerina - teda aspon pre mna. Ale ako som pisal hore, postavil si to sam za co klobuk dole.

Ta fukana 1.8 nebola v kategorii do 2.0 ale do 3.0!, tak ako mozes napisat ze nespada do svojej kategorie? Bol tam zaradeny podla klasickeho prepoctu s koeficientom na preplnovane motory takze tu kategoriu ktoru vyhral, vyhral opravnene. A hej, mas pravdu, asi bude vecsia frajerina kupit si novu m5 a prist tam vytrestat vsetky auta s nou, nez s niecim co niekto vlastnorucne a vlastnou hlavou vymyslel a postavil doma v garazi tak, ze to skutocne funguje a nieco to dokaze. Aspon par nevsednych aut bolo na zraze. Este raz zopakujem nezastavam sa bouboua za to blbnutie pri ludoch, to si mohol vazne odpustit.
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:56

Ale ten ktor robi kokotiny tak kokot je... ale nazyvat ludi debilkami len preto ze sa im nepaci spravanie typka na sprintoch je trochu moc... pokial viem startovalo viacero aut a vedeli sa vpratat do koze takze nevidim dovod preco by mal byt niekto druhy vynimka... ](*,)
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Dendo
Auto: E30 325i

Pondelok, 26. Mája 2014, 11:58

mato91 - to je predsa nova M3ka, on si to samozrejme mohol dovolit ;)
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Pondelok, 26. Mája 2014, 12:02

Ako uz napisal jkk... vsetky e a f rady ak niekto robil blbosti mal byt bez mihnuyia oka vyhodeny zo zrazu... :roll:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Pondelok, 26. Mája 2014, 14:23

Branis napísal:
Súhlasím s Rizexom za to ,že niekto sa bál ,že ho trafí guma alebo kamienok stým človek musí rátať na carate na driftoch keď okolo prefrčí auto v 120km/h je to každému jedno a burnaut pred šprintom je bežná vec !

noro535i napísal:
Branis ani sem nepis,lebo tu niekto bude pisat ze si z tn kraja a zastavas si trencanou.machri tu na klube co tu pisete sa pytam preco nikto mu nesiel vynadat? Po sprintoch?ha?

Ja som sa nebál, že ma trafí kameň, alebo guma , ale celé auto...

Noro nechápem prečo by som mal ísť niekho upozorňovať ??? Čo sme v škôlke, tak snáď ten človek má vlastný úsudok,rozum, veď je dospelý.. Možno on mal situáciu pod kontrolou - no z pohľadu diváka to to tak nepripadalo.. Pred šprintom keď si zahreje pneu je si myslím ako tak v poriadku.. ak sa to povie na začiatku, neviem ako by sa tváril chalan na F10 M5 keby mu meter pred nárazníkom niekto začal "zahrievať" gumy..

Branis robiť show je v poriadku, ale v priestore na to vymedzenom.. Prečo chalani z "oldskúl krjú" resp. Roman s E92 M3 vedeli kam majú ísť točiť sa ???

Všetko má svoje pravidlá.

Myslím, že už to je zbytočne riešiť, Filip musí byť nabudúce viac jednoznačný a stanoviť pravidlá..

Panak666
Auto: e46 M3

Pondelok, 26. Mája 2014, 17:13

michaltt napísal:
Norove prispevky som ani necital, kedze mi vytiekli ocne bulvy po prvych dvoch vetach. Kazdy ma asi inu predstavu o tom, ako vyzera brutal naslapane auto ale trica co ledva drzi pokope s fukanou 1.8 mi do tejto kategorie nespada. Samozrejme cenim, ze si to chalan postavil v garazi ale to neznamena, ze mu zavidime.

To s tou kategoriou ti moc nevyslo Michal. Nabuduce si pozistuj fakty az potom "hejtuj" ta tricka tam vytrepala 2 e36m3 jky v svojej kategoriii a co viem tam ta zelena nieje uplne v serii ked som ju davnejsie videl osobne v brne. Tolko k tvojmu komentu.

Ku zrazu: nebol som tam nemozem hodnotit co sa tam dialo preto sa k teme nevyjadrujem. Vyjadril som sa tu len raz ,ze dakto sleduje pribeh ktory je rok ci kolko zmazany a na to sa dotycny zacal paprcit a hadzat sa o zem a osocovat jakymsi smečom a loptickov- asi je sportovec :-D Napr koli takymto reakciam nemam dalsi pribeh svojho bmw na klube a chodim sem coraz menej.

Ps: bezpecnost ludi s ich zdravie musi byt vzdy prvorada priorita a to je jedno ci je to sprint alebo sachovy turnaj.
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe

michaltt
Kraj: Košický

Pondelok, 26. Mája 2014, 17:21

Ja som tam bol a videl som. Nemusim si zistovat a asi chcel citovat asi iny prispevok. Ale na veci to nic nemeni. Upraveny turbomotor porovnavat so seriou moc vyznam nema. Mozno pre Vas ano ale ja v tom nevidim ziadne uspokojenie. To, ze to ide lepsie ako m3...fajn. Aj cipnute diesle dokazu byt v m3 territory. A to kategorizovanie ber s nadhladom. Ak by som si take auto isiel postavit tak si meriam sily s podobnou zastavbou alebo inak upravenym autom a nie seriovou atmosferou. A ta zelena tam ma carbonovy perf. intake ak sa nemylim.

M3 bude stale M3 aj keby ju dal dole fukany Yaris 1.0.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Panak666
Auto: e46 M3

Pondelok, 26. Mája 2014, 18:43

Michal citoval som teba a spravne.

Neriesime tu ci m3 je m3 alebo co ma a nema hodnotu to je uplne daco ine a toto tu nik nerozobera. Napisal si ze auto bolo v zlej kategorii na sprinte a my dvaja s dendom sme ti napisali to ze tvrdis blbost. Nic viac nic menej :wink:
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Pondelok, 26. Mája 2014, 18:44

Panak666 napísal:

To s tou kategoriou ti moc nevyslo Michal. Nabuduce si pozistuj fakty az potom "hejtuj" ta tricka tam vytrepala 2 e36m3 jky v svojej kategoriii a co viem tam ta zelena nieje uplne v serii ked som ju davnejsie videl osobne v brne. Tolko k tvojmu komentu.

Ku zrazu: nebol som tam nemozem hodnotit co sa tam dialo preto sa k teme nevyjadrujem. Vyjadril som sa tu len raz ,ze dakto sleduje pribeh ktory je rok ci kolko zmazany a na to sa dotycny zacal paprcit a hadzat sa o zem a osocovat jakymsi smečom a loptickov- asi je sportovec :-D Napr koli takymto reakciam nemam dalsi pribeh svojho bmw na klube a chodim sem coraz menej.

Ps: bezpecnost ludi s ich zdravie musi byt vzdy prvorada priorita a to je jedno ci je to sprint alebo sachovy turnaj.

ak si tam nebol, tak nevies posudit situaciu.. nikto nehovori, ze to bolo na trest smrti, ale ze si to mohol odpoustit..nehadzem, nepapaprcim, a uz vobec neosocujem.. nie nie som sportovec, ale myslel som si ze tuto zauzivanu frazu pochopis, zial mylit sa je ludske..

preco si nezalozis pribeh je tvoja vec, nekomentujem (na rozdiel od teba) veci, udalosti o ktorých neviem nič a niesom o tom presveceny - bol som, videl som a vyjadrol som sa, ak si mal nutkanie rypnut - na zdravie, nech ti sluzi..

michaltt
Kraj: Košický

Pondelok, 26. Mája 2014, 18:49

Panak666 napísal:
Michal citoval som teba a spravne.

Neriesime tu ci m3 je m3 alebo co ma a nema hodnotu to je uplne daco ine a toto tu nik nerozobera. Napisal si ze auto bolo v zlej kategorii na sprinte a my dvaja s dendom sme ti napisali to ze tvrdis blbost. Nic viac nic menej :wink:

Ak si si nevsimol, slovo kategorie mam v uvodzovkach. :thumbup:
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných