Chcem sa opytat ci niekto nahodou nema skusenost s tymto autobazarom v de. Videl som tam par peknych kuskov pozeram nejaku 3-ku. Dakujem za postrehy a nazory.
Aj ja rozmýšľam že budem kupovať v autohus. Ten DEKRA report čo ti pošlú na požiadanie ku každému autu mi príde ako dosť seriózne jednanie. Ktorý kúsok sa ti tam páči?
Toto by som chcel paci sa mi, ma vsetko co by som chcel aj ked i-drive a sportove sedacky by potesili, ale to asi aj cena by bola vyssia. Inac zohal som chalanov co vozia priamo z autohus auta a vizeraju dost seriozne a aj ten bazar si myslim ze ma seriozne jednanie ziadne ojeby. Inac cena aut sa postupom casu znizuje asi okolo 200,- e.
mam od nich auto, vsetko co bolo v reporte sedelo, auto vo velmi dobrom stave napriek tomu, ze v reporte pisali ze "znamky pouzivania interieru" a dodali zoznam skrabancov a lakovancov
ak ta smiem upozornit, nekupuj od nich ziadnu "zaruku"
jedine minus bolo, ze auto mozes vyskusat iba v areale, na cestu ta s nim nepustia
ponukli mi k autu 12mesacnu zaruku na vady pohonneho ustrojenstva, cena 500e... chlapik sa o tom moc nechcel vykecavat, na vsetky moje otazky (ci ked sa mi teda auto pokazi, tak pridem do BMW, dam opravit a oni mi to preplatia) odpovedal uspokojivo, tak som to s uzasom zobral...
papiere boli v nemcine a az doma som sa docital, ze oni preplatia len velmi malu cast z opravy + im treba poslat stary diel...tuto sluzbu neodporucam, je to nevyhodne :)
pozor na tie ich záruky,,,,,,,,,Audi AutoWelt dáva záruku na ojazdené autá ale iba pre nemcov,,,pre slovákov ako pre untermenšov to neplatí,,,,,,,,,,my asi nie sme v únii