Štvrtok, 22. Mája 2014, 09:00
No to mas to iste, ja zodvihnem pokial mam telefon pri sebe takisto aj o 23h a slusne sa spytam, ci vie kolko je hodin a kedze uz som zodvihol, tak uz rozhovor dokoncome s nejakym vysledkom. Ludia su niekedy ako bez chrbtovej kosti. Mame u nas od zaciatku 9.mesiaca A7 3,0tdi s vadnou prevodovkou a vankusom. Spravili sme to za 2dni, auto bolo v Audi servise na novy soft a chlap to mal do predvcera v paži. A prizom rozpraval co vsetko vlastni. Doteraz nedvihal telefony, neodpovedal na doporucene listy. Predccerom mi zvoni rano o pol 6 telefon, ze ide si pre auto. Ja mu na to, zoberte si rovno odtahovku,komplet zrenovovanu prevodovku sme vybrali, dali sme do povodneho stavu. Vzduch.vankus sme dali jeho povodny. Nepacilo sa mu, prisiel s dalsimi chlspmi, spekulant. V zmluve to ma jasne napisane, ze v pripade nezaplatenia sa mu odovzda auto s vybratou a rozobratou prevodovkou. Neracilo sa mu prist a ja nebudem tiskovat, ci nema auto na leasing alebo co a zrazu si ktosi pride po auto a y budeme o par tisic lahsi. Pritom vsetko telefonicky na zaciatku odsuhlasil. V tejto republike co nemas na papieri neplati... Okrem ohovarania. Zavidiet, ohovarat len tak, to je take slovenske. Ved to urcite poznas. Neexistuje, aby si aj Ty nemal ani jedneho nespokojneho.
A urcite si si vsimol, ja sa nikomu nevnucujem. Odpoviem a kazdy nech si urobi ako chce.