... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Re: 525d prevodovka

Štvrtok, 22. Mája 2014, 09:00

No to mas to iste, ja zodvihnem pokial mam telefon pri sebe takisto aj o 23h a slusne sa spytam, ci vie kolko je hodin a kedze uz som zodvihol, tak uz rozhovor dokoncome s nejakym vysledkom. Ludia su niekedy ako bez chrbtovej kosti. Mame u nas od zaciatku 9.mesiaca A7 3,0tdi s vadnou prevodovkou a vankusom. Spravili sme to za 2dni, auto bolo v Audi servise na novy soft a chlap to mal do predvcera v paži. A prizom rozpraval co vsetko vlastni. Doteraz nedvihal telefony, neodpovedal na doporucene listy. Predccerom mi zvoni rano o pol 6 telefon, ze ide si pre auto. Ja mu na to, zoberte si rovno odtahovku,komplet zrenovovanu prevodovku sme vybrali, dali sme do povodneho stavu. Vzduch.vankus sme dali jeho povodny. Nepacilo sa mu, prisiel s dalsimi chlspmi, spekulant. V zmluve to ma jasne napisane, ze v pripade nezaplatenia sa mu odovzda auto s vybratou a rozobratou prevodovkou. Neracilo sa mu prist a ja nebudem tiskovat, ci nema auto na leasing alebo co a zrazu si ktosi pride po auto a y budeme o par tisic lahsi. Pritom vsetko telefonicky na zaciatku odsuhlasil. V tejto republike co nemas na papieri neplati... Okrem ohovarania. Zavidiet, ohovarat len tak, to je take slovenske. Ved to urcite poznas. Neexistuje, aby si aj Ty nemal ani jedneho nespokojneho.
A urcite si si vsimol, ja sa nikomu nevnucujem. Odpoviem a kazdy nech si urobi ako chce.

Mato15
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Mája 2014, 22:46

Fuuha no necakal som ze sa to zvrhne na takuto sprsku.. Lubo sa mi nevnucoval ja sam som mu napisal s tym ze by som to potreboval opravit len potom som dostal kontakt na ZF Pakra v Jihlave a pocul som ze su v tomto dost dobry maju coraz lepsie a lepsie recenzie.. Navyse mi spravili aj lepsiu cenu... Ale nakoniec to aj tak asi budu robit chalani s BMW...

vneno
Auto: e70 35d
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 5. Júna 2014, 15:13

airbone napísal:
Ja som posielal menic na repas do http://www.kaps.cz, sice uz nepamatam kolko to stalo ale nieje problem tam zavolat a opytat sa.

do Kaps automatic by som urcite nic nedaval, mam tam auto 3 mesiace, vymienaju pomaly vsetko zaradom a ked sa s nimi clovek dohodne, aby ma informovali pravidelne o stave, tak to nikdy nedodrzia...
Nehovoriac o tom, ze uz teraz sa cena bude splhat k 3000.
e39 540i - ex
e36 325tds touring - ex

lubomt

Štvrtok, 5. Júna 2014, 16:23

To vies az teraz? Toto mi hovoria cechackovia uz 3 roky. Hlavne ze kadejaky debil sa tu bude do mna obuvat... Ked auto urobime za par dni alebo za den

msakac33

Štvrtok, 5. Júna 2014, 16:36

lubomt napísal:
Hlavne ze kadejaky debil sa tu bude do mna obuvat... Ked auto urobime za par dni alebo za den

presne tak! :evil: vy to narozdiel od pepíkov spravite za par dni avsak potom nasleduje reklamacia, pripadne sudne konanie :lol: :lol: :lol: kadejaki debili Vas tahaju po sudoch potom :mrgreen: :mrgreen:

lubomt

Štvrtok, 5. Júna 2014, 17:13

Ale! Zeby? A kto prosim Ta? Mudrlant. Reklamacii mame par za rok a ten jeden sud sme vyhrali, takisto sudni znalci nam dali za pravdu. Ked je moja chyba, uznam. Ale neuznavam taketo ohovaranie ako teraz predvadzas TY!!! Kdeze je teraz pravda ? U Teba, ktory konkretne nic nevie a iba posuva dalej neoverene info alebo u mna, kde si to viem aj dokazovo potvrdit ? Keby to bolo tak ako mudrujes Ty, uz by sme davno skoncili. Dalsi typicky slovak...
Daj konkretny priklad, kto nas taha po sudoch. Alebo sa aspon predstav , kto si a nech mam tu cest a viem s kym hovorim. Za nick sa vie schovat kazdy

lubomt

Štvrtok, 5. Júna 2014, 20:44

Ale teraz vazne k teme. V Kaps robia vraj meniče dobre. Na to mi nič češi nehovorili. Len v poslednych rokoch im to dlho trva, vysoke ceny, nespokojní zakaznici... Niekedy mi to pripada až ako neodbornosť. Neviem , co sa tam udialo, boli myslim ze prvi, kto v CZ robil prevodovky a teraz akoby uz kaslali na to. Toto nie je odo mna , ale od zakaznikov z CZ a to ich nie je malo.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných