... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Vrabeccc
Autor témy
Auto: 320d A/T 2004
Kraj: Košický

Re: Dymivost a vysoká spotreba

Utorok, 13. Mája 2014, 07:58

PeqpeK napísal:
to bola otazka pre 1t0myq1, ktory jazdi s e46 automataom pod 5l :)

Ahaaaa :D
Mne presne taku spotrebu ako on uviedol mi ukazuje palubak ... kombinovanu 5,6 (na posledných 2tis.km) a ak vybehnem na diaľnicu na dlhšiu trasu a vynulujem,tak s tempomatom na 140 mi ukáže od 4,6-4,9...záleží na počasí a vahe ktorú veziem...no ale všetci vieme že skutočnosť je niekde inde... :/

1t0myq1
Auto: bmw 320d 110kw

Utorok, 13. Mája 2014, 08:17

Nie na celu nadrz asi ze od tankovania po tankovanie či ty vyjazdujes nadrz do sucha? A za druhe ked si sa na šlabikary šmykal a neučil sa čitat ja zato nemožem :) pisal som 5,6 a NA DIAĽNICI A ŠETRNOU JAZDOU 4,8l/100km ...pre vysvetlenie to je bud jazda tempomatom/hladkanie plynu a da sa to :) a za dalsie si to viem overiť a aj overujem cez palubak,cez tajne funkcie koľko dcl je v nadrži,da da pozriet aj kolko je v lavej a kolko v pravej :) ovšem presne je to len ked auto stoji,inak hladina skače :D

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 13. Mája 2014, 11:03

ano myslel som od tankovania po tankovanie...ale nie take, ze prejdem 200km a dotankujem...ja tankujem vzdy na tej istej pumpe, vacsinou aj rovnaky stojan a necham pistol vyrazit samu...tankujem ked mam stvrt nadrze a menej, vtedy to ma nejaku tu vypovednu hodnotu

toto tu su take spotrebove rozpravky :D tiez som skusal dat minimalku, dialnica, 100 kilometrov som siel 100kmh tempomat, spotreba pod 5 :D

ale to nie je realna kombinovana...ked sa zavesim za kamion 90kmh a zresetujem palubak tak pojdem aj za 3, ale to nie je spotreba kombinovana ale aktualna...za normalnych okolnosti o takej spotrebe mozme snivat
potom si to tu niekto precita a zacne sa opustat ze jeho auto vela zere
dolezite su fakty ako priemerna rychlost, trasa, jazdny styl, zatazenie, pneumatiky, palivo, stav auta

1t0myq1
Auto: bmw 320d 110kw

Utorok, 13. Mája 2014, 12:20

No ved tak som myslel :) netankujem po200km samozrejme furt do plna a stale na tej istej pumpe shell :) to bola najnižsia spotreba 4,8. Za normal okolnosti,normalnou jazdou mam 5,6-5,7 ale to jazdim zvečša dlhe trasy do roboty 50km a späť ... už ked sme viaceri v aute/viac mu šľapem/obehujem sa/jazda na S-ku tak tam to uz cuca z nadrže viac :D napr: cesta z prace z Ke,cesta cez Slanec,usek cca 50km sportovou jazdou celu trasu ta som mal na BC priemerku na tej strase 12,6 litra :D :D to bolo moje max v štyle dym a čára / jazda plyn-brzda :D

Užívateľov profilový obrázok
yanek
Auto: BMW e60 530i
Kraj: Prešovský

Utorok, 20. Mája 2014, 20:15

V cislach ktore tu padli by som sa chcel tiez raz ocitnut :D no ja mam problem v nohe :roll: :D
new car new ID

BMW e60 530i
BMW e46 330d
BMW e36 318 ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných