... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
F!0d0r napísal:Zakladne veci ako filtre vymenene ? Diagnostika ako ? Tlaci turbo kolko ma ? Vykon v pohode ?
PeqpeK napísal:a co vaha vzduchu? dymi aj ked ides konstantne alebo iba ked pridas?
csuka530d napísal:Odlucovac oleja ?!
Vrabeccc napísal:
To jedine nemám vymenene aleee pred pred predchádzajúci majitel(tuto z fóra)ho menil cca 40tis.km dozadu.On nemal preco klamat nakolko to auto vtedy este nepredaval ked pisal tento prispevok...čiže žiada sa mu aleee az take brutálne by to bolo?moc tomu neverím,každopádne ho vymenim pri prvej možnej príležitosti.Pri výmene oleja teraz som na to fakt zabudol... :-/
1t0myq1 napísal:Ja mam e46 9/2003 automat a spotreba 5,6litra normalnou jazdou, šetrnou/po dialnici 4,5-4,8l :) ked sa mozem opytat kde si bol na diagnostike? Večšina servisou ma lacne tzv ,,všeobecne" diagnostiki kde ti vela veci nezistia :) aa podla toho čo pišes to bude bud vaha vzduchu/trysky/vstrekovacie čerpadlo... ?
A este jedna otazočka : nebolo auto chipovane?? Ked ano tak kde kto ho chipoval?
Lewelboss napísal:...co trysky? ak stia, tak toto su normalne priznaky..
1t0myq1 napísal:Ja mam e46 9/2003 automat a spotreba 5,6litra normalnou jazdou, šetrnou/po dialnici 4,5-4,8l :) ked sa mozem opytat kde si bol na diagnostike? Večšina servisou ma lacne tzv ,,všeobecne" diagnostiki kde ti vela veci nezistia :) aa podla toho čo pišes to bude bud vaha vzduchu/trysky/vstrekovacie čerpadlo... ?
A este jedna otazočka : nebolo auto chipovane?? Ked ano tak kde kto ho chipoval?
PeqpeK napísal:tuto spotrebu si ratal na celu nadrz, ci to to ukazuje palubak?
Vrabeccc napísal:
Na začiatku príspevku som písal ako to je so spotrebou,je to realna(plná-plná)