... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

.... dakedy to neklepe vobec a dakedy skoro stále ..... ale málokedy sa stáva že na volnobeh to klepe ..... iba ked som ráno šiel do školy a ked som naštartoval ( celkom zima bola ale neviem či to z tým niečo má ) ..... inak teraz po naštartovaní to neklepe ..... iba počas jazdy ..... a ked zošliapnem počas jazdy tak to rýchlejšie klepe ale ako keby sa to strácalo a dakey mám dojem že aj uplne stratilo ..... a na mieste ako som už vravel iba ráno a za studena som mu nikdy nedupal takže to neviem ..... olej tam bol 10W 40 CASTROL , dnes som menil 10W 40 SHEL HELIX .... vela ludí má v tomto motore 10W 40 takže nemyslím že to bude tým že blbo maže alebo také dačo ..... a čo chalani spomínali hydrostely a vstreky .... tak vstrek nemyslím že by taký zvuk vydával lebo som sa stretol raz z tým že vstrek štal a jednému aj podfukovalo a zvuk bol uplne iný .... toto je skor ako keby železo o železo , a hydroštely o nich neviem vobec nič
 .... dakedy to neklepe vobec a dakedy skoro stále ..... ale málokedy sa stáva že na volnobeh to klepe ..... iba ked som ráno šiel do školy a ked som naštartoval ( celkom zima bola ale neviem či to z tým niečo má ) ..... inak teraz po naštartovaní to neklepe ..... iba počas jazdy ..... a ked zošliapnem počas jazdy tak to rýchlejšie klepe ale ako keby sa to strácalo a dakey mám dojem že aj uplne stratilo ..... a na mieste ako som už vravel iba ráno a za studena som mu nikdy nedupal takže to neviem ..... olej tam bol 10W 40 CASTROL , dnes som menil 10W 40 SHEL HELIX .... vela ludí má v tomto motore 10W 40 takže nemyslím že to bude tým že blbo maže alebo také dačo ..... a čo chalani spomínali hydrostely a vstreky .... tak vstrek nemyslím že by taký zvuk vydával lebo som sa stretol raz z tým že vstrek štal a jednému aj podfukovalo a zvuk bol uplne iný .... toto je skor ako keby železo o železo , a hydroštely o nich neviem vobec nič 

Tento tyzden budu nove vstreky, tak som zvedavy ci to prestane.
 Tento tyzden budu nove vstreky, tak som zvedavy ci to prestane. .... a časť videa tu už raz bola .... je to nič moc ale ten čo má niečo podobné tak spozná zvuk .... iné sa ani nedá kedže na volnobeh sotva a keby to točím z vnútra auta tak to nijeje na videu počuť kedže rúla od motora robí rámus jak sa patrí
 .... a časť videa tu už raz bola .... je to nič moc ale ten čo má niečo podobné tak spozná zvuk .... iné sa ani nedá kedže na volnobeh sotva a keby to točím z vnútra auta tak to nijeje na videu počuť kedže rúla od motora robí rámus jak sa patrí  ......................... http://pokec.azet.sk/Sports22/videoalbu ... b4ec5b7221
 ......................... http://pokec.azet.sk/Sports22/videoalbu ... b4ec5b7221 

to som už všetko kontoroloval a nie raz hh :) ale bol som u známeho a je dobrý mechanik a ako to počúval tak povedal že to budú hydroštely
 to som už všetko kontoroloval a nie raz hh :) ale bol som u známeho a je dobrý mechanik a ako to počúval tak povedal že to budú hydroštely  ževraj
 ževraj