... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 27. Mája 2008, 23:01

aj mne piskaju zimaky co mam v predu, odkedy sa vymenili ramena a tlmice :). neviem jak chalanovi ale mne firemna fobia co ma najazdenych 10t ale v horsom stave ako bmw po 300t ze ked idem do zakruty tak posilovac toci pomaly a zrazu to sekne mozno aj pol otacky volantom, prvy krat ked som s tym nepocital ma chytlo do peknych hodin.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Streda, 28. Mája 2008, 00:09

rodgers napísal:
V nedelu som mal pred bytovkou odstavene firemne afto, navečer som trochu leštil palubovku a upratoval vo vnutri, teplo bolo okna všetky dokorán, porobil som čo treba, zamkol defend lock, zamkol auto a šiel domov. Ráno sadnem do auta, kua neaký divný pocit, pozrem doprava a ja kkt som nechal celú noc spolujazdcove okno otvorené dokorán - ale hlavne že som pozamykal šecky možné bezp. systémy :lol: . Chvalabohu nikto si to nevšimol a všetko bolo na svojom mieste.

No tak ráno som šiel pre kamoša do práce... okolo pol šiestej... a kukám na SUV lexuse (novučkom) spolujazdcové okno otvorene...
stojím vedla neho ... a stale mi to nedalo... kua...čo to nekdo vylopkoval?
za chvílku prišiel starší pán... tak staihnem okienko... a mu poviem.. či si nezabudol okno zatvoriť.... zhrozil sa... poobzeral sa... a štastne odpovedal... "naštastie nič nezmizlo...Notebook, kufrýk a sako mám tu.. "

No čo vám poviem LUCKER... :lol:

rodgers
Kraj: Trenčiansky

Streda, 28. Mája 2008, 16:19

BaDDog napísal:
No tak ráno som šiel pre kamoša do práce... okolo pol šiestej... a kukám na SUV lexuse (novučkom) spolujazdcové okno otvorene...
stojím vedla neho ... a stale mi to nedalo... kua...čo to nekdo vylopkoval?
za chvílku prišiel starší pán... tak staihnem okienko... a mu poviem.. či si nezabudol okno zatvoriť.... zhrozil sa... poobzeral sa... a štastne odpovedal... "naštastie nič nezmizlo...Notebook, kufrýk a sako mám tu.. "

No čo vám poviem LUCKER... :lol:

no dnes ideme z roboty a na firemnom parkovisku kde je asi 1000 aut kukam a tam favoritka, spolujazdcove okno uplne otvorené a kolega že to už má od rána, tak reku zavrem mu ho, ale chlapec tam mal central tak to nešlo, len som mu ho trochu privrel

Pežot

Streda, 28. Mája 2008, 16:24

Si vypadal ako zlodej :lol: :lol: :lol: :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných