Caute chalani, mám "väčší" ( skôr kur..a velký ) problém z riadiacou pákou,, doteraz sa ťažšie hádzala 3-jka, niekedy som namiesto 3 hodil 5, samozrejme páka bola trochu naklonená do prava.
asi mesiac dozadu sa mi stala taká vec že mi začal pedal spojky akosi lahšie ísť, a asi 3 x som nezaradil 1, ani 2 stupen, ked som ale pobehal pakou , hodil 3jku tak pak zase išla pohode zaradit aj 1,2,
auto potrebujem každý den,, tak som nemal čas to riešiť. ....chyba!!!
.ešte som si všimol že pri zmačknutí spojky som počul niake sičanie? ...
no a dnes, idem z prace, normalne radím 1,2,3,4 ........ a chcem hodiť do 5, a tú 4-rku som vyradzoval nasilu, rovnako aj nasilu radil 5tku,,ledva som došiel domov, a to cez kruhače a rozbiehanie na 2, a zvyšok cesty domov na 4,(5 som už nemal odvahu dávať ), obydve rýchlosti som tam musel fakt že narvať zajazdy,, odstavim auto doma a už tam nenarvem nič, páka v neutráli, možem skušať aku chcem rýchlost a proste ju tam nedám,len škripot ( auto teplé, za studena som neskušal )
kde hladať chybu, alebo čo prvé kúpiť, objednať ? alebo sa pripraviť že prevodovka je už KO ? auto ma nabehaných 226 tisíc, ale kolko krát nikto nevie
fakt to auto potrebujem mať čo najskôr pojazdné, budem vďačný za každú radu, keby niečo tak som z PU- okolie