... všetko o BMW ...
korado napísal:ja prajem veľa šťastia pri hľadaní L7 na predaj
(littleB už ide na iný level, keďže nenašiel 750iL vyhovujúcu požiadavkam, ide rovno na L7, ktorých bolo ako maku a logicky nájde rýchlejšie auto v stave a výbave akej si vysníval)
7erLover napísal:Mobile.de nie je jediný web, kde by si mal hľadať - minimálne autoscout24.com treba tiež využiť, a v krajnom prípade aj allegro.pl![]()
sorel.julien napísal:...som žiadnu 750iL ani nehľadal- pretože ich hodnota je veľmi nízka a pomaly nebude žiadna v podstate je 10-tinová oproti L7, hľadal som len 740iL alebo L7...
sorel.julien napísal:ďalej čo sa týka iL Individual, bol som rozhodnutý pozerať posledné kusy, aby mi odpadla starosť s prerábkou Autorádia a podobne, nuž teraz som upovedomený so všetkým pre aj proti a verím, že sa do môjho stropu niečo zmestí...
sorel.julien napísal:...veľmi krásne prevedenie tých sedákov Leder Beige sa mi taktiež pozdáva - no iste by som ho po čase dal prešiť...
sorel.julien napísal:a aby som nezabudol, nerieši registračnú daň iba človek čo nie je šporovlivý alebo ju nerieši len ten ktorý Eurohujerovi a jeho pobehajom chce pomastiť brucho![]()
PetoK napísal:Lebo je to taky isty kkt. Zasnem aki uboziaci snivaju nad sedmou a pritom na to nemaju.