zdravim klubáci , robil to už niekto , teda mam na mysli prepojenie gm modulu s lichtmodulom a hlavne ktore piny su pre odomknutie/zamknutie na gm module a ktorý pin vedie od lavej páčky dialkových svetiel do lichtmodulu . Robim s autami ako golf V , VI . Passat V, VI, Octavie a podobne a takmer všetky vo vybave sa rozviestia po zamknutí ako follow me home ak viete čo myslím , moje auto je 530D 135kw 1998 xenon , follow me home sa spušta hocikedy a taktiež aj dialkové musím mať odpojené lebo sa mi spúšťajú kedykolvek za jazdy takze asi budem musieť vymeniť lichtmodul za druhy ktorý mam pripraveny a zaroven byt som chcel spraviť tuto upravu ked už to bude všetko vonku . Odpisujte ludia ktorý chcete a viete pomocť pripadne to robili a nie zdrbať za to že vymýšlam , podla mna to auto omladí , dakujem !!
Mám funkčný pred fl nebudem kupovať druhý ked stačí pripoji impulz z centralu do lichtu ak sa teda nemýlim a su oba moduly ovládané rovnakým pólom inak relé
Matko uz to fahci :) moc jednoduche az na to ze sa mi nedal nakodovat lcm z druheho auta dasa mi len cista bez zapisu nakodovat takze idem rozbalit novucicku mikropajku
maš pravdu s tym rele , ano dasa ale nemam inpu s ktorou to asi ide , mam len autocom a tam viem nakodovať len čisté nezapísané jednotky a snimače tlaku airbagov
PetoK napísal:
Aj LCM z ineho auta sa da... akurat na to treba mat nastroje...
BTW,pripajat na vystup HSD driverov relatko je idiotske riesenie...