... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
michaltt napísal:Podvozky za 2 kila davat na bawor je...smutny fakt. Vacsina dava lacaky aby mohli auto znizit a jazdne vlastnosti ich nezaujimaju.
Osobne by som nieco take nekupoval, ak by to malo byt na denne jazdenie s autom, ktore ma potencial. Ale chalani, podvozok ma na aute viac funkcii, nez len svetlu vysku.
michaltt napísal:Podvozky za 2 kila davat na bawor je...smutny fakt. Vacsina dava lacaky aby mohli auto znizit a jazdne vlastnosti ich nezaujimaju.
Osobne by som nieco take nekupoval, ak by to malo byt na denne jazdenie s autom, ktore ma potencial. Ale chalani, podvozok ma na aute viac funkcii, nez len svetlu vysku.
BrunoSoprano napísal:
ale tak tie podvozky sú nemecké aj Ta technix aj Jom,nemôže to byť až taký šit,podla mna je to to isté jak AP , akurát že je o 200-300€ lacnejší, ono to splní svoj účel len ho treba dtiahnúť až dole, aby bol tvrdý,lebo vo vyšštej svetlej výške sa zdá byť málo tuhý.Rozdiel je len v životnosti,že tie lacejšie vydržia o polovicu menej ako drahé KONI,HR,KW... . A sú to väčšinou podvozky na predvádzačku a zníženie svetlej výšky vozidla pre začínajúcich "PRETEKÁROV" . Jako na normálne jazdenie postačí aj JOM aj TAtechnix,alebo AP,keby je to šit ,nevyrábajú vzduchové podvozky,stabilizačné rozperné tyče,ladené výfuky a vela iného.... Každý podla toho,na čo sa cíti a predsa nebudú chalani pchať do starých 10-15 ročných tragačov hrdzavých podvozky za 2 litre,pokial nemá aspon e90 alebo e60 alebo fakt cukríkovú e46ku,ktorú nezežíra hrdza tak to fakt nemá zmysel na týchto naších rozbitých cestách,a určite to má lepšie a tuhšie jazdné vlastnosti ako séria... ked chceš aby to auto dobre sedelo, nestačí ti len športový podvozok,ale aj drahé závodné pnumatiky ...
Maco594 napísal:Ja sa budem opakovať ale som s JOMom zatiaľ spokojný, mám to tu prečítané odhora až dole takže viem aký má väčšina klubákov názor na tieto "lacáky". Ja som ho kúpil na skúšku a môžem povedať že milo prekvapil. So sériovým podvozkom by som ho neporovnával ale tak ten je za trošku iné peniaze...
Maco594 napísal:mne práve vadí že zadok prepružuje