... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
šak_ja
Auto: BMW E36 320i coupe
Kraj: Nitriansky

Re: E36 - podsvietenie budikov

Nedeľa, 26. Januára 2014, 14:51

Tak ja tiez riesim zmenu podsvietenia,ale komplet cervene.Mam hotove spinacie stahovania okien,svetiel,stresneho okna,18 tl OBC,dual digi klima(spinace a aj tie zelene a oranzove kontrolky su zamenene za cervene),nastavnie sklonu svetiel,nastavenie podsvietenia interieru,zapalovac,popolnik atd.Starosti mi robia budiky.Tie displeje budem riesit cerveneou foliou....davnejsie som uz mal biele displeje(okrem klimy tu som domontoval len pred mesiacom).Ak by chcel niekto pomoct alebo foto prerabky podsvietenia klimy tak rad pomozem,popripade preletujem(aj SMD diody)....

Na foto to svieti skoro ako oranzove,fotene mobilom takze preto taka kvalita.Displeje su este oranzovo podsvietene.
Prílohy
2014-01-21 21.37.53.jpg
Break the darkness with the light of an Angel Eye
"Ja mám v p**i tieto rodinnè značky,bavoráčik mi prirástol k srdcu"

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 27. Januára 2014, 16:30

To je taky rozdiel medzi cervenou a tou hlboko oranzovou BMW ze sa stym oplati babrat? :shock: Inac budiky sa daju dat do akejkolvek farby, len treba odstranit ten oranzovy filter na foliach (oskrabat/obrusit), ja som mal biele jednu dobu, a itak som sa vratil k originalu, oranzove ziarovky do patic miesto SMD lediek to potom istili, rychla konverzia nazad.

šak_ja

Pondelok, 27. Januára 2014, 17:29

Ja to menim z dovodu ze ta oranzova mi v tom aute svietila kadejako,jedna vec slabo druha silno,ci uz vypinace,displeje,budiky(niektore veci nesvietili vobec).Moze to byt aj tym ze tam napriklad bol dorabany 18tl palubak a dual klima ktore boly z novsieho rocnika,silnejsie svietili ako "povodna" vybava.No to s tym oskrabanim som nasiel a vraj to ide dolu aj odlakovacom na nechty :-k
Ale asi objednam z CR tie polepy budikov co som aj tu nasiel.Ozaj.....ma s nimy niekto skusenosti,objednaval to,popripade aka je kvalita ich spracovania a vysledny efekt.

šak_ja

Pondelok, 3. Februára 2014, 00:59

Tak pani zas mi to nedalo,dnes vecer okolo 22:00 SEC som sa rozhodol ze prerobim radiacu.Viem ze sa da kupit origo m3,ale viem tie peniaze aj lepsie vyuzit.Tu je moja vlastnorucna verzia:stacilo vyskrabat spendlikom cisla a drazky,1ks smd cervena,1 ks asi 680 Ohm rezistor,kus alobalu s kuchyne,kus bieleho papiera a nakoniec chvylka laborovania.Uz len nahodit a zapojit napr. na podsvietenie zapalovaca :-({|=
Prílohy
20140203_005121.jpg

MiCkEyQo

Streda, 26. Februára 2014, 22:38

Cavte prosím vás potrebujem poradiť aké žiarovky idú do stredného panela na kurenie, klímu atd a kolko lebo mi nesvieta a chcel by som ich vymeniť

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 11. Júla 2014, 15:59

Caute,vie niekto ako poriesit podsvietenie stavu tacho?raz to ide raz to nejde,ziarovky su menene!
Prílohy
shit.jpg
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

Šubo

Nedeľa, 13. Júla 2014, 11:05

nikto nic,pekna bieda je to tu veru..
Obrázok

Grom
Auto: BMW E36 320Ci

Nedeľa, 13. Júla 2014, 23:18

Šubo napísal:
Caute,vie niekto ako poriesit podsvietenie stavu tacho?raz to ide raz to nejde,ziarovky su menene!

Zdar.

Ja mám podobný problém akurát mne keď časť displeja vypadne, tak je ešte ako tak čitateľný. Pokiaľ máš žiarovky OK ( sú tam len 2 ) tak bude chyba pravdepodobne v studenom spoji ako v mojom prípade. No zatiaľ som sa k oprave nedokopal, keďže treba celé budíky rozobrať a tá vnútorná časť drží na plastových nitoch kt. sa asi nebudú dať nejak šetrne rozobrať..
Maťo

Šubo

Pondelok, 14. Júla 2014, 14:45

Cau,mas na mysli studený spoj tam kde je vlozená ziarovka,alebo na kabloch?
Obrázok

Šubo

Pondelok, 14. Júla 2014, 16:10

práve som to bol pozret,robí to ten modrí konektor,da sa rozobrat,skontroluj piny s kablami ci su vsetky tam kde maju byt,ked ho budes davat spat,tako ho celý aj s kablami pretoc o dve otocky do lava alebo do prava a tak ho nasponovaný(trocha) zastrc spat-u mna zatial vsetko ok :wink:
Obrázok

Grom
Auto: BMW E36 320Ci

Štvrtok, 17. Júla 2014, 17:31

Šubo napísal:
práve som to bol pozret,robí to ten modrí konektor,da sa rozobrat,skontroluj piny s kablami ci su vsetky tam kde maju byt,ked ho budes davat spat,tako ho celý aj s kablami pretoc o dve otocky do lava alebo do prava a tak ho nasponovaný(trocha) zastrc spat-u mna zatial vsetko ok :wink:

No ja som myslel, že problém spôsobuje priamo studenák v mieste kde je displej naspájkovaný k budíkom. Ale vďaka za radu, skúsim pozrieť poprípade prepinovať ten konektor a uvidím :smile:
Maťo

Šubo

Pondelok, 21. Júla 2014, 18:22

vyskusaj vytiahnut budiky,kable nechaj zapojene a vyskusaj hybat kablami na modrom konektore..
Obrázok
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných