... všetko o BMW ...
lubomt napísal:Dorabal si iba vyhrievanie motora alebo aj kabiny? Lebo na A6 je to katastrofa, ked chces plnohodnotne webasto tak nie je mozne tam nasukat neoriginalne hadice kvoli nedostatku priestoru a nemoznosti prudkych ochybov, musel som kupovat origo hadice a kopu blbosti, presiahlo to aj s pouzitym webastom 1000e. Neviem ako je to pri 530d, ci je tam tolko miesta, ze sa daju dat neorigo hadice
acid napísal:Laco, gratulujema ticho zavidim :)
Keby si este nahodou urobil k tomu navod, to uz by bolo uplne super :)
soustek napísal:Prosím tě jak si dodělal tu dálku? má nějakou jednotku, nebo signál příjmá CAS? a potřebuje se jen nakodovat? dodělal jsem si webasto a teď chci dodělat dálku, ale nevím jak na to.
Díky za info
TT-SIMIK napísal:Teraz riesim z jednym kamosom gsm ovladanie,je to priamo aj na E60.Cena vide na 200€ cca,mozno ak by si sa pokusil to vyrobit sam usetris nejake to euro,ale mozno aj nie::))Ako ja....mna moje riesenie stalo uz cez 350€ a este stale mi nejde gsm,ale problem je ze v E65 je to spustanie inak riesene......Ale v E60,E70,E39,E53,E38 to ide korektne a bez problemu......
soustek napísal:Jsem s toho furt zmatený, nevm na c zapojit ten wanderer... můžeš mimoc prosím poslat ten návod na tichy.Stepan@seznam.cz? A jde přihlásit pro malý dosah ten základní i ovladač novsi, nebo jde jen nějaký stary origimal, stacil by mi i malý dosah, ale MAM strach z když koupim novy ovladač auto si s nim nebude rozumet.