... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

dunaj6
Autor témy
Kraj: Bratislavský

gumena vana do kufra E53

Streda, 25. Decembra 2013, 03:08

zdravim, potreboval by som kupit otcovi do e53 tu gumenu vanu s okrajmi do kufra ... videl som u kamarata v e53 original z bmw a take nieco, resp. aj presne to by som prijal len co som pozeral nemecku stranku bmw (na slovenskej neni katalog prislusenstva :/ ) tak som nasiel tu vanu len pre e70 takze otazka je ci v bmw mi budu vediet objednat aj na e53 alebo sa to na to auto nevyraba? alebo to je podobne a bude to pasovat?

dalsia otazka je, kde v BA je teraz funkcne BMW? len v lamaci? alebo uz je aj nejaka nahrada za tempus? lebo pokial viem tak tam to je stale zavrete.. (byvam na zlatych preto sa pytam ci sa treba trepat do lamaca alebo je otvorene aj niekde inde lebo sa mi zda ze som niekde videl bilboard..

dik vopred za info :)

//alebo ked mate niekto skusenost s nejakou konkretnou, nemusi byt original tak sa podlte :)
Naposledy upravil/-a dunaj6 v Štvrtok, 26. Decembra 2013, 03:10, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Hugino
Auto: E61&E70

Re: gumena vana do kufra E53

Streda, 25. Decembra 2013, 08:01

Lamač je už niekoľko mesiacov zavretý, nič tam nie je. Plne funkčný predajca je Auto Palace na Vajnorskej. Asi hľadáš toto nie??? :wink: ---> http://autotechnik.sk/diely/3147/protis ... 8850&t=370
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

dunaj6
Autor témy

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 01:55

o tom lamaci som ani nevedel :O nejak to tu ide dolu vodou.. s tymi predajcami..

hej hej myslim nieco take len som chcel original, lebo som u toho kamarata videl ze to mal v rovnakom vzore ako bmw koberce.. a mal take iste jak moj otec... teda konkretne tieto:

Obrázok

(sorry za spinu ale ked je vonku mokro spinavemu kobercu sa clovek nevyhne a lestit to koli fotke nebudem :P )

no proste s hentakym vzorom by mali mat v bmw len neviem ci to aj naozaj maju a co za to pytaju..

Hugino
Auto: E61&E70

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 10:28

Tí predajcovia skončili kvoli tomu, že im dcérska spoločnosť nepredĺžila zmluvy na predaj a servis vozidiel aj keď AWT ešte je a autá tam majú. Vieš naisto, že tá vaňa do kufra je origo??? Lebo môže to byť aj nejaká aftermarket a zrovna sa trafila do vzoru tých gumených rohoží :wink:
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

dunaj6
Autor témy

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 12:15

jj na 90% je origo lebo ten chalan ma vsetky gumene koberce priamo z BMW vratane tej gumy v kufri.. a este viem ze tam na tej spodnej hrane (pri 5. dverach) bol ten pas s BMW napisom jak maju aj koberce.. ale cenu si nepamatal len ze to bolo strasne drahe :D musim sa ist spytat do toho autopalacu len teraz cez sviatky clovek neybavi nic.. :/

no awt tam neni uz dlho :D tam sme kupovali este tu e53, potom to kupili ti dvaja vychodniari a bol z toho tempus a teraz tam sice nieco maju este ale neviem ci su vobec otvoreny a ked hej tak v nejakom dost nudzovom rezime lebo ako si pisal bmw im zrusilo zmluvy lebo boli zadlzeny jak svina, teda aspon podla toho co ja viem.. a lamac kedze ho mam od ruky som nikdy nesledoval takze som ani nepostrehol ze zavreli aj tam..

jj na ebayi ich je plno to viem :)

no dobre, dik za info pojdem zajtra pozret do toho auto palacu ci bude otvorene a ked ne tak asi az po sviatkoch.. a ked ma tam odpalkuju ze nic take neexistuje tak potom zoberem bud hentu na svk alebo nieco vyberem na ebayi... :)

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 27. Decembra 2013, 21:15

awt je naisto otvorene, kludne mozes zbehnut aj tam

btw ja mam podlahovu gumu/plast kupenu z dsauto a som spokojny, ta vanicka celkom pekne zadrziava a neprepusti. cca 20e
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

dufson
Auto: ex-bmw e39 530d

Piatok, 24. Januára 2014, 07:25

Autorizovany servis v Ba je uz asi len AutoMotiv je oproti martinskemu cintorinu, zda sa mi ze je to Trnavska cesta .

Pežot

Piatok, 24. Januára 2014, 07:42

Pozriem sa, ci to nemame skladom priamo u nas na predajni.

Za hodku som v praci cca. :D

Pežot

Piatok, 24. Januára 2014, 09:15

Ništ skladom, iba na obj.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní