... všetko o BMW ...

JohnnFIVE napísal:okrem toho že to "pekne" vyzerá to nie je o moc lepšie.

To si robis teraz srandu, vsak? Nik mu nekaze, ze by tam daval nejake 6000K, daj tam ako som mal ja 4300K, mas zltkaste svetlo a ver mi, ze je stym vidiet uplne inac, ako s klasickymi 55W H1.
  To si robis teraz srandu, vsak? Nik mu nekaze, ze by tam daval nejake 6000K, daj tam ako som mal ja 4300K, mas zltkaste svetlo a ver mi, ze je stym vidiet uplne inac, ako s klasickymi 55W H1.  
    nieje 100%ntny .. jednu koncovku ma preliacenu ... ale to sa vsetko spravi. Uz je na ceste z ciech kumne .. tesim sa nanho :)
 nieje 100%ntny .. jednu koncovku ma preliacenu ... ale to sa vsetko spravi. Uz je na ceste z ciech kumne .. tesim sa nanho :)

andhell napísal:Tu na fore som brazdil sekciu predaj nahradnych dielov :) a narazil som na M3 atd atdnieje 100%ntny .. jednu koncovku ma preliacenu ... ale to sa vsetko spravi. Uz je na ceste z ciech kumne .. tesim sa nanho :)
JohnnFIVE napísal:
Ak sa smiem spýtať, koľko si dal za neho a koľko ťa bude stáť doprava? díky

, riesi sa kablovacka radia, dopasuvava sa kapota, dopasuju sa vodicove dvere hned ako sa opravi dotahovanie okien.
 , riesi sa kablovacka radia, dopasuvava sa kapota, dopasuju sa vodicove dvere hned ako sa opravi dotahovanie okien. teda v novom roku.
 teda v novom roku.
 Popozeram nazivo o par dni.
 Popozeram nazivo o par dni.