... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
Ranger666 napísal:PetoK: este daco...podla tvojich prispevkov usudzujem ze to nemas v hlave celkom v poriadku a o IQ ani nehovorim lebo ked ho rozdavali tak si stal v rade na demeciu a nehovorim vobec o tom ako kazdemu vravis ze to a hento auto je na hovno, je to srot a posmievas sa ludom ze ci na to nemaju len za to ze sa spytaju a pritom si najvacsi sasek ktoreho podvadza frajerka tak mas komplex a vybijas si to tu na fore pretoze z tvojich 2500 komentov+ Je asi ledva 1% (pre teba konkretne v cislach 25+ ale nie viac ako 30) ako tak rozumnych a nikoho v nich nezhadzujes ani sa neposmievas a ani netrieskas sracky. Inak sa uspesne dr**s do celeho forka ku kazdej teme dobreze nie.
Dalsia vec... Jazdis na E46 (predpokladam z najčastejsie komentovaneho) tak moc by som si tu hubu neotvaral. Keby si neobl aspon prepnuty, nepoviem ani pol slova ale dobry chudak musis byt. Az mi je ta lutočávo čo ide v piatok večer stokovať vonku a mysli si ze je najvacsi pan
![]()
Ranger666 napísal:Akoze v pohode, je mi to jasne ale chcel som normalne vediet kolko je realna spotreba lebo co pisu v papieroch je pekna sracka. ale vsetci ste zase velmi mudry.... za to, ze to akurat vy neviete a logiva vam hovori ze je kktina riesit taku sracku, tak to je vas nazor, mozno niekoho zaujima ze ta spotreba sa napr lisi v reale o 20% ....chcel som users experience nie vychytralne reči 2 samozvaných odborníkov ktori čítali manuál, recenzie na nete a videli prospekty od Mka....
airbone napísal:
chlapce, stupiditu tejto temy su napisal uz sam v jej nadpise - Najstupidnejsi napad. PetoK ti len potvrdil ze je to hlupost. A ked riesis spotrebu ci 13 alebo 15l, sorry musim sa zasmiat...... Toto je vrchol demencie chciet X6M a riesit takut malichernost ako je spotreba.... Na toto auto neexistuje nic lacne a benzin je ta najlacnejsia vec co do toho treba davat....
To je akoby si chcel z bankomatu vybrat 10000eur a riesil by si ze jeden bankomat vezme 20centov poplatok, a druhy co je o pat kilometrov dalej, len 10 centov..... Dobre ti to napisal ze take auto nie je pre zobraka. Suhlasim s nim.
Henten pribeh o jeho IQ, demencii a dalsich primitivnych riadkov o frajerkach, formanoch, piatkovych veceroch je naozaj genialnym prispevkom do tejto komunity. Myslim ze skor si teraz ukazal vysku svojho IQ ty (pripadne svoj nizky vek a nevyzretost). No nikoho si tym svojimi rozvinutym slohovymi vlohami nazabavil. Je to napicu, smiesne a trapne. Akurat ze si sa netrafil. PetoK je odbornik a ma toho v hlave ovela viac ako 98% tejto sebranky na tomto fore (kam patris aj ty - nic v zlom, je to len matematika) a pomohol urcite x ludom ci uz radou alebo servisom. Navrhujem ti v dobrom, aby si ten prispevok radsej zmazal vo vlastnom zaujme.