Streda, 18. Decembra 2013, 09:05
Uplne bezna obdoba nigerijskych listov. Kazdopadne ked chcete vy kupit, je to este v poriadku avsak odrbat vas mozu aj opacne - tj. ked predavate.
Skusenost som mal ked som predaval nieco ine. Po prvom maili mi bolo jasne, ze pojde o odrb, ale niektori sa nachytat dali. Jednoducho napisu, ze maju zaujem o tovar, napisete cenu povedzme 2500, oni vam ponuknu 3000, lebo to chcu ako darcek neveste/dcere/synovi a podobna kokotina niekde v pici v afrike ci uz ku sobasu, alebo maturite a tak podobne. Aby ste s tym nemali nahodou starosti, posielaju prachy predom aj na prepravu - prachy su ale blokovane na nejakom specialnom ucte vo western union a teraz nastava situacia:
1. zabalite a poslete. Prisli ste o to, co ste predavali a na komunikaciu bud neodpovedaju, alebo napisu, ze treba nejaku zalohu povedzme 500 € aby ste sa k tym peniazom dostali - takze este clovek pride o dalsie prachy navyse k tomu
2. zabalite ako som mal v plane ja, nasrate hovna v krabici - lenze postovne do afriky sa mi platit tiez nechcelo :) ale vzdy som si predstavoval na druhom konci ako by sa niekto tvaril.
3. Je to organizovana skupina ludi - od znameho som pocul pripady, kedy niekto s nimi tiez chcel vydrbat, tak prisli nejake individua a dodatocne si dotycneho podali.