mnohí z nás vlastia BMW E90 a rozhodli ste sa pre svetlomety značky DEPO, ktoré vyzerajú identicky ako originálne xenónové svetlá na vozidlách pred faceliftom. Jediným výraznejším designovým problémom týchto svetiel sú angel eyes, ktoré sú nie pekne nasvietené a žlté.
Zasielam návod ako tento problém vyriešiť + nainštalovať bixenónovú D2S optiku. Touto úpravou sa dostanete nad úroveň originál svetiel nielen designom ale aj funkčnosťou.
- vo fotonávode je zobrazené rozobratie svetiel a výmena optiky - inštalácia angel eyes spočíva v demontáži pôvodných a osadení nových vysokosvietivých angel eyes. - každú z troch nožičiek angel eyes som poistil dvojzložkovým lepidlom
Zapojenie : parkovačky (červený + a čierny káblik -) = plná svietivosť stlmenie stretávacie svetlá (biely kablik +) = stlmenie aby v noci neoslnovali
Ak máte otázky napíšte najlepšie správu a poradím
Prílohy
Výsledný efekt svietiacich kruhov. Krúžky dokážu svietiť v dvoch intenzitách presne ako orgininál svetlá s denným LED svietením.
f.jpg (91.76 KiB) 5529 zobrazení
Pohľad z boku na "svetelné trubice" LED sú umiestnené iba v jednej časti kruhu.
Ako prvé si uvoľníte kovové poistky na obvode plexi. Na každom svetle sa obyčajne nachádzajú 2ks
svetlo si položte na pevnú ale "neškrabaciu" podložku
nahrejeme svetlo najprv po obvode napr. teplovzdušnou pištoľou. Z rohu začíname rozliepať. Nerobte nič nasilu, radšej postupne prehriať lepidlo ako uponáhľat postup.
Po zložení plexi demontujte kruhy, Každý je chytený na troch nožičkách.
takto vyzerajú vybraté kruhy zo svetla.
Takto vyzerá vybratá optika zo svetla. Zhora ju držia dva držiaky. K jednému je dobrý prístup druhý treba odháknuť. (viď ďalšia foto)
toto je háčik, ktorý drží vnútro svetlometu. Je potrebné zaltačiť napr. šróbovákom obe nožičky.
Ahoj mám tieto svetlá a rád by som to vyriešil. No nebudú sa svetla po oprave rosiť? Prípadne je možnosť to dať niekam spraviť ideálne na východe? Ďakujem za odpoveď