... všetko o BMW ...
starynovy napísal:bla bla.. jedine co ich zaujimalo, uz druhy krat, ci to funguje podla predpisov, teda musi fungovat svetelna hukacka, a po zapnuti pozicnych/obrysovych svetiel musi DRL zhasnut, detto musi zhasnut so stretavacimi. To fungovalo, tak mi este dali fukat, ze ci nahodou nedostanu nejake € zo mna..
Jok3er napísal:povedz mi este kde je v zakone definovane co je neopravnena zmena v jednotke alebo systéme?...![]()
ta vyhlaska je derava ako sito
Jok3er napísal:to su auta ktore z vyrobneho pasu zisli skor ako vzniklo taketo oznacovanie nejakym europskym standardom takze sa ani nieje comu cudovat...
sam tvrdis ze po novom sa tak oznacuju aj klasicke stretavacky...to po autach pred r. 2000 nemozes chciet...
starynovy napísal:Tak na STK vytiahnem rele, ale 2 roky na ceste ti nikto nic nepovie.. sa oplati, setrim ziarovky v celom aute, a pokutu za nesvietenie tiez nedostanem urcite.. win-win
Špekulant napísal:nechcem rypat... to drl je dobra vec aj ja som to mal doma nachystane že to dam do auta :-) a tiež som to mal zadara. ale ked sa niekto zastavuje takymi maličkostami ako to že ušetri par eur na žiarovkachdenne prejebeš love za ine somariny