ako nebyt tych nalepiek, picovin a katastrofalneho zladenia interieru , trochu dotiahnut dopasovanie, vymenit vyfuk za nejaky normalny, prelestit lak a nemuselo by to vyzerat az tak zle...
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
bixenon na tom aute je ze ee, to ze dal na manual saltpaku ramcek na smg + ma padla je ee, lsz z automatom ked podla vsetkeho nema RLS sezor, konzolovy panel s tlacitkami ma nafullovany ale skoro nic z toho nefunguje, spatne zrkadla z coupe su otras a aj bocne grilly v blatnikoch... ako vec vkusu no hold to sem podla mna patri
mne sa hlavne páči, že pri šaltpáke má tlačítka na otváranie zadných okien a vzadu má švihadlá či to je elektrické len pokiaľ chce vodič? o ostatných tlačítkach nehovorím lebo tie neviem či sú funkčné z obrázku, ale tie zadné okná ma dostali
btw: tie kolesá sú podľa mňa tiež nie moc vhodné na E46
Rukoväť ručnej brzdy z Tesca je teda ťažký luxus. A ten vnútorný späťák elipsovitého tvaru tiež nechápem.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Preco by to mala byt prerabka z UK ? Ved stacilo aby akurat zohnal sedadlo z UK s pamatou. Alebo bolo take z vyroby - podla ETK sa robili aj auta s pamatou na spolujazdcovom sedadle.