... všetko o BMW ...
BAVORAK009 napísal:Teraz ma srdce boli ja stem M5Krasne E39nky
BAVORAK009 napísal:Ja viem Matusko mas pravdu ja viem.Vsetko si uvedomujem ale nemozem si pomoct.No vsak uvidime co vymyslimAko idu ryby???Kedy dame kavu???Co tak zajtra?
Xader napísal:BAVORAK009 napísal:Ja viem Matusko mas pravdu ja viem.Vsetko si uvedomujem ale nemozem si pomoct.No vsak uvidime co vymyslimAko idu ryby???Kedy dame kavu???Co tak zajtra?
Ale sny si treba plnit , nie ?zase ten vykon stoji za to , ale po case ti bude aj 400k malo
a spotreba ta bude srat. Ale si najrychlejsi na ceste
![]()
Na rybach som nebol ani nepamatamkavu mozeme , ale zajtra ne-e
prepac.
Posledne dni mame zabijaky a este to bude trvat tak 1-2 tyzdne a bude klud a potom v pohodicke
BAVORAK009 napísal:Xader napísal:BAVORAK009 napísal:Ja viem Matusko mas pravdu ja viem.Vsetko si uvedomujem ale nemozem si pomoct.No vsak uvidime co vymyslimAko idu ryby???Kedy dame kavu???Co tak zajtra?
Ale sny si treba plnit , nie ?zase ten vykon stoji za to , ale po case ti bude aj 400k malo
a spotreba ta bude srat. Ale si najrychlejsi na ceste
![]()
Na rybach som nebol ani nepamatamkavu mozeme , ale zajtra ne-e
prepac.
Posledne dni mame zabijaky a este to bude trvat tak 1-2 tyzdne a bude klud a potom v pohodicke
Ok tak som zvedavy ci sa ozves.
Xader napísal:ale po case ti bude aj 400k maloa spotreba ta bude srat. Ale si najrychlejsi na ceste
![]()