svkscorpion napísal:cena je 8 tisic. na tej 740. a ako mozes usudit ze je to dojebany vrak? bol si sa previest vyskusal si auto?
Evidente nevieš, že sú tu aj ľudia ktorý z BMW robia denno denne.......Ja ti to poviem takto, bud ten čo to predava vyhral na športke a chce urobiť super cenu,alebo je denno denne zhuleny a potrebuje na trávu,alebo je to človek čo sa chce zbaviť auta, na ktorého čakajú investície v tisícoch.....tak si vyber......Ja robím z BMW tiež nejaký ten piatok,ale fakt seriozneho predajcu,že predáva auto v dobrom stave som videl len 3x,jeden som bol ja a druhý od ktorého som kupil sedmu a tretieho si nepametám....

......Ale nikdy som nevidel sedmu za 8000€ taku,že by ju nečakali investície okolo 2000€(len zodraté pneu su 1200€).....a to som videl už všeličo,kedže chodím kupovať autá zo zákazníkmi.....a videl som aj E91 r. 2009 za 12 000 a po mojej diagnostike ju spustil na 9000€ a ale aj tak sa to nekupovalo,kedže bola pred smrtou.....ale nevidím dôvod prečo neisť pozriet.....)))držím palec....