... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
adko napísal:Brzdit to bude, ale bez posilovače, takže na brzdu budeš šlapat velmi silně + zády se do sedačky zapírat - skutečně si vyzkoušej... ale to sa mi nezda zeby nesli brzdy ked neni nastartovany motor .. musim vyskusat..a klucik nemam mam tlacitko :)
starML napísal:Brzdit to bude, ale bez posilovače, takže na brzdu budeš šlapat velmi silně + zády se do sedačky zapírat - skutečně si vyzkoušej.
A k tomu "mejdlíčku" - zasuň, nastartuj tlačítkem START, hned vypni tlačítkem START (jako Windows), mejdlíčko tam nech a tím máš jistotu, že volant zůstane odemčený. A potom pomalu do servisu, jako s Windows
.
adko napísal:hm akoze uz som na 90% presvedceny ze to pojde pekne na odtahovke lebo akoze brzdit 2tonove auto bez posilovaca neviem si to dost zivo predstavit :)A predstava ako brzdim ocami usami a vsetkym inym zatlaceny do sedacky .. :)
Hm skoda ze posilovac tiez nejd epri spustenej elektrike iba :) len asi je to robene tak ze to taha ten remen co aj vodne cerpadlo a alternator a musi byt nastartovane :)
Soudrozi v NDR by to mali lepsejsie premysliet :)
PetoK napísal:Sorry za OT, ale ak máš E65,čo tu riešiš? Si zavolaj odťahovku a je to. Takýchto ludí nepochopím. To ti stojí zato riskovať,že niekde napáliš,alebo niekto do teba?
hrs napísal:Ja by som 30km netahal ani skodu 120 a nie este e65, co je tazke a velke auto. To, ze ste neodfajcili automat pri tahani na lane je len vase stastie a tomu verte, ze ste mu dali pekne na prdel. Tahat automat sa ma max. 50km/h a do vzdialenosti 3km. Videli ste niekedy rozbity automat po tahani na lane? Ja uz 2. Audi a BMW. Si uvedom, ze ten automat nic nemaze, ani nechladi. Vyrobca udava aj dozivotnu napln do automatu, ale realita je ina. Takze k tomu navodu na obsluhu by som moc neveril, ale "Kto chce kam, pomozme mu tam."
hrs napísal:Audi sa tahalo cca 40 km po dialnici BA-TT 70-80 km/h. BMW sa tahalo necelych 15 km asi tak 50km/h. To odblokovanie z P na N pod volantom sluzi na odblokovanie auta pri havarii. Auto sa pri naraze automaticky hodi do P. A ked ho chces nalozit napr. na odtahovku musis to odblokovat pod volantom. Inzinieri z NSR nepocitaju s tym, ze niekto chce tahat 7mu na lane.