... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

mmracing.sk
 
Nadzi
Autor témy
Príspevky: 151
Registrovaný: 14.12.2009
Kraj: Bratislavský

Nejde nastartovat e32 750

Nedeľa, 18. Novembra 2018, 00:43

Zdravim
mam e32 na ktorej je dorabany neoriginal imobilizer ktory blbne a niekedy nejde nastartovat. Majitel predtym ma upozornil ze sa to stava a ze to len treba skusat a pojde to ale ja to skusam uz cely den a vobec nic. Auto predtym normalne nastartovalo s imobilizerom ale teraz uz nic. Vlozim cip do imobilizera otocim klucim do krajnej polohy rosvieta sa kontrolky ale motor nenaskoci. Teraz ako to skusam cely den tak sa stalo ze sa rosvieta kontrolky ale palubny pocitac uz nehlasi chyby napriklad prasknuta ziaarovka ale ako otocim klucikom nastartovat tak to nechyti a len napise Check Control.

Je mi jasne ze treba sledovat ten imobilizer kde ma jednotku kadial idu kable a rozobral som stlpik riadenia tie plasty a idu kable imobilizeru od cipu kamsi hlboko do palubky a nemam naradie ani znalosti ako to demontovat...

je nejaky sposob ako obist imobilizer a nastartovat?
 
starynovy
Príspevky: 8950
Registrovaný: 10.6.2012
Kraj: Zahraničie

Re: Nejde nastartovat e32 750

Nedeľa, 25. Novembra 2018, 12:11

To zalezi co to odpaja. Otvor box s RJ motora a pozri sa ci tam nieje prestiknuty drot napajania napr. Inak ta blbost bude pripaskovana kdesi pod volantom ako obvykle, tam su vsetky potrebne droty a ten kryt zhodis lahko, len krizovy srobovak.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných