... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk
 
Z3roX
Autor témy
Príspevky: 16
Registrovaný: 1.9.2011
Auto: BMW e32 730i
Kraj: Košický

bmw e32 - hudba / Hi-fi - radio nejde bez menica

Pondelok, 28. Apríla 2014, 02:36

Po uspesnom vyrieseni chodu motora sa znova hlasim o dalsiu pomoc s hudbickou.

Moje VIN je: WBAGA31050DA21587

podla Vindecoderu tam mam vylepsenu Hi-fi verziu. radio mam bmw bavaria c professional rds a menic tento:
http://caraudio-service.ru/published/pu ... 34_enl.jpg

v kufri mi trci nefunkcny cd menic a vedla zosilovac.
Problem je prave v tom ze ten menic nefunguje a tym padom nemozem pocuvat nic ine okrem fajsy, nosatej a tisic evro za jednu sms.

kupil som pioneer radio aj s redukciou, no pozapojeni nehraju repraky.. radio svieti, toci sa v nom cd. ale ziadny zvuk.
takisto som kupil ten adapter ktory sa dava do povodneho radia namiesto cd menica cez ten obdlznikovy konektor vdaka ktoremu by som mal vediet pocuvat hudbu cez usb, karty alebo auxu.. porblem vsak vzdy nastane ked odpojim ten povodny obdlznikovy kabel od cd menica. radio jednoducho bez toho kabla nezapnem. nereaguje na nic.aj ked tam zapojim ten adapter. Aj ked v kufri odpojim vsetky kable z cd menica, radio zostane taktiez hluche... ako keby to bolo setko navzajom poprepajane.. chyba povodneho menica je v tom ze tam chyba jedno ozubene koleso a nevie si to prehadzovat CDcka.

bolo to pred rokom a uz neviem presne co za adapter som tam daval. viem len ze ten povodny kabel od menica ostal vysiet nevyuzity..

Ako by sa to dalo poriesit? S myslienkou prekablovat kompletne cely hi-fi system sa zahravat nechcem kedze je to nakladne a hlavne pracne a rad by som ho nechal v povodnom stave.takisto nechcem tie seliake kazetove a fm transmittery. Ide mi o zachovanie kvality hudby vyuzitia zosilovaca kedze bez neho do reprakov asi signal nepojde.
Existuje nejaky taky adapter ktory by zaroven nechal napojeny povodny kabel od cd menica a zaroven pripojil skrinku s usb,aux atd? pomohlo by to?

najradsej by som chcel radu niekoho kto mal podobny problem a poriesil to nejako mudro.

dopredu dik za rady

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných