... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Re: 740iL E38

Štvrtok, 7. Februára 2013, 22:41

boote, troska koze navyse a hned sa tu robi halo :-D

wino

Nedeľa, 24. Februára 2013, 00:02

podla vas pani co je lepsia volba E38 740i alebo E38 750i? znamena viac valcov, viac srandy alebo menej je v tomto pripade viac :smile:

nechcel som vytvarat novu temu, tak som to supol sem :smile:

VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 24. Februára 2013, 01:30

wino napísal:
podla vas pani co je lepsia volba E38 740i alebo E38 750i? znamena viac valcov, viac srandy alebo menej je v tomto pripade viac :smile:

nechcel som vytvarat novu temu, tak som to supol sem :smile:

Nevlastnil som 750i, no 740i dobre poznám. 750i je drahšia, čo sa týka servisu (treba popozerať ETK), ale hlavne čo sa týka spotrieb. Neznamená, že 12 - 18 ročné 750i môže mať ktokoľvek, stále je to vlajková loď a teda aj finančná náročnosť je dosť veľká. Skús napísať Korado vi, on vlastní takú, akú mali naši štátny predstavitelia, ten ti bude viac nápomocný.

wino

Nedeľa, 24. Februára 2013, 23:40

BMW540iA napísal:

Nevlastnil som 750i, no 740i dobre poznám. 750i je drahšia, čo sa týka servisu (treba popozerať ETK), ale hlavne čo sa týka spotrieb. Neznamená, že 12 - 18 ročné 750i môže mať ktokoľvek, stále je to vlajková loď a teda aj finančná náročnosť je dosť veľká. Skús napísať Korado vi, on vlastní takú, akú mali naši štátny predstavitelia, ten ti bude viac nápomocný.

hej s nim som sa uz dohadoval aj na stretku, cize urcite mi osobne povie :)

ja som tu chcel len mozno zacat debatu, ze co je lepsie, lebo nazory sa roznia :smile: osobne by som chcel mat raz E38 ako dalsie auto do rodiny a priklanam sa k 750i. laka ma velmi ta V12 =P~

pandt
Auto: Lexus LS 430
Kraj: Košický

Pondelok, 25. Februára 2013, 11:09

osobne mam skusenost len so 740i ale ak chces e38 ako druhe auto v rodine urcite by som siel do 750 samozrejme treba vybrat dobry kusok ziadnu vydojenu mrdku. ale ak ju chces vyuzivat denno denne urcite chod do 740 resp. 740 + LPG.

darklord
Auto: stara haraburda

Sobota, 2. Marca 2013, 09:07

Na 750i by som mal strach z toho motoru. Predsalen to pani v BMW moc nevychytali, takze miesto poctivej V12 ma clovek v aute doslova 2xR6. A na tom ked sa zacne nieco kafrat tak je hlava v smutku a penazenka na vyplachu. Za mna radsej V8.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

korado
Auto: len V12 a len long

Nedeľa, 3. Marca 2013, 21:03

wino napísal:

hej s nim som sa uz dohadoval aj na stretku, cize urcite mi osobne povie :)

ja som tu chcel len mozno zacat debatu, ze co je lepsie, lebo nazory sa roznia :smile: osobne by som chcel mat raz E38 ako dalsie auto do rodiny a priklanam sa k 750i. laka ma velmi ta V12 =P~

wino ty si odo mňa bral tie parkovacie senzory? :wink:

V12 (ako som už viackrát spomínal) je klenot. Určite si treba dať poriadny pozor na to čo kupujete, ale pokiaľ je ten motor v poriadku je to báseň. Krásny pocit, ten záťah je neopísateľný, ide s ľahkosťou od nuly do nekonečna, je úplne jedno ako rýchlo idete, stále má plno síl. Osemvalec bolo treba viac točiť. Keď som jazdil na V8 tak ten mal výraznejší zvukový prejav, bolo to menej utlmené, motor bolo viac počuť a aj zvuk bol na V8-čke lepší. Taký dunivý. V12 je tichý. Inak ani tie osemvalce nie sú bezproblémové, všetko záleží od starostlivosti a údržby. Ja som vždy chcel V12, iný motor ma nezaujímal. Okrem toho, vrcholné verzie mali zvyčajne aj vrcholné prvky výbavy, ktoré nižšie verzie nemali. Príde mi lepšia voľba kúpiť rovno najvyšší model ako niečo menej vybavené a slabšie a potom výbavu dorábať. Radšej originál a iba cukríkovať
INSTAGRAM: korado_korado

wino

Nedeľa, 10. Marca 2013, 13:43

korado napísal:

wino ty si odo mňa bral tie parkovacie senzory? :wink:

V12 (ako som už viackrát spomínal) je klenot. Určite si treba dať poriadny pozor na to čo kupujete, ale pokiaľ je ten motor v poriadku je to báseň. Krásny pocit, ten záťah je neopísateľný, ide s ľahkosťou od nuly do nekonečna, je úplne jedno ako rýchlo idete, stále má plno síl. Osemvalec bolo treba viac točiť. Keď som jazdil na V8 tak ten mal výraznejší zvukový prejav, bolo to menej utlmené, motor bolo viac počuť a aj zvuk bol na V8-čke lepší. Taký dunivý. V12 je tichý. Inak ani tie osemvalce nie sú bezproblémové, všetko záleží od starostlivosti a údržby. Ja som vždy chcel V12, iný motor ma nezaujímal. Okrem toho, vrcholné verzie mali zvyčajne aj vrcholné prvky výbavy, ktoré nižšie verzie nemali. Príde mi lepšia voľba kúpiť rovno najvyšší model ako niečo menej vybavené a slabšie a potom výbavu dorábať. Radšej originál a iba cukríkovať

ano bol :smile: dik za postreh :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní