... všetko o BMW ...

obchodna sekcia
 
Užívateľov profilový obrázok
jokkke
Autor témy
Príspevky: 411
Registrovaný: 15.1.2011
Auto: E46 330xd,e63 645ci
Kraj: Žilinský
Bydlisko: Trstená

stelovaci podvozok a dynamic drive 645ci

Streda, 5. Augusta 2015, 19:58

Chalani caute chcem sa vas spytat da sa v pohode vymenit stelovaci podvozok aj ked mam dynamic drive ? nebude to hlasit nejake chyby alebo da sa odpojit dynamic drive alebo ako to vlastne je :) ? spominam ze auto ma dynamic drive a aktivne riadenie .. nema adaptivny podvozok ... staci teda vymenit cisto tlmice a bude fungovat vsetko tak ako ma ?
BMW e63 645ci STANCE story coming soon MY STORY BMW 330xd CSL ®
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/sahara-m3-csl-look-zaciname-csl-style-t46261.html
 
igor12
Príspevky: 1
Registrovaný: 31.10.2023
Auto: Tesla Y
Kraj: Bratislavský

Re: stelovaci podvozok a dynamic drive 645ci

Utorok, 31. Októbra 2023, 14:55

Výmena stelovacieho podvozku v aute s Dynamic Drive a aktívnym riadením môže byť trochu komplikovaná, a mohlo by to mať vplyv na fungovanie týchto systémov. Dynamic Drive je systém, ktorý používa aktívne stabilizátory na zlepšenie stability a pohodlia jazdy, zatiaľ čo aktívne riadenie mení prevodový pomer riadenia v závislosti od rýchlosti vozidla. Oba tieto systémy sú integrované s podvozkom vozidla a môžu byť citlivé na zmeny v jeho nastavení.

  1. Dynamic Drive: Ak zmeníte podvozok, mohlo by to mať vplyv na správne fungovanie systému Dynamic Drive. Systém možno bude musieť byť znova nakalibrovaný, alebo môže byť potrebné odpojiť niektoré senzory. V niektorých prípadoch môže výmena podvozku spôsobiť, že systém Dynamic Drive prestane fungovať správne, a môže to viesť k vypísaniu chybových hlásení alebo rozsvieteniu kontrolky na prístrojovej doske.

  2. Aktívne riadenie: Podobne ako Dynamic Drive, aj aktívne riadenie môže byť ovplyvnené zmenou podvozku. Zmena geometrie podvozku môže mať vplyv na správnu funkciu systému a môže byť potrebné ho znova nakalibrovať.

  3. Adaptívny podvozok: Hoci spomínaš, že auto nemá adaptívny podvozok, výmena podvozku na stelovacie tlmice môže mať vplyv na celkový komfort a výkon vozidla.
Navrhujem hráčom vzrušujúcu kombináciu šťastia a potenciálnej stratégie, vďaka ktorej je každý kvapka žetónu vzrušujúcim zážitkom. Komplexnú recenziu a tipy, ako optimalizovať svoju hru, by ste mali zvážiť na stránke https://plinko.info/sk/recenzie-hry-plinko/ good luck.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní