... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
TT-SIMIK napísal:Blablabla. Nic k tématu.Ked uz budes v BA odskoc si do Pezinka na Cajlovu….tam ta budu urcite pocuvat….Tam tieto pripady riesia mnoho rokov….
Si tie tvoje prispevky upravujes jak sa ti hodi….kazdy druhy si upravujes….
Najprv tvrdis ze oem a nahrady je ta ista kvalita…ked ja namontujem original kotuce a platne a cidlo ate tak je to lež. Lebo je tam platna a cidlo aftermarket…..
Mal by si to tu prestat smradit lebo zbytocne tu hnojis diskusiu….15ludi mu povie oem a ty aftermarket….
Tu nejde o to co montujem ja,lebo moji zakaznici vedia presne co montujem ,ale o to ze tu trepes uplne picoviny ktore nikoho nezaujmaju…..

TT-SIMIK napísal:Dělám mimo jiné i pro dealery a servisy BMW od roku 2003, pokud by tě to zajímalo.Tieto tvoje preferencie hovoria za vsetko…
Vyzera ze si sa urazil pepino…..💋💋💋
Nahmataj si gule uznaj ze tu robis zo seba kkta….
Celu temu si dokrutil jak dialnicu do prahy…
Sak ukaz co vlastne robis….ked uz mna tu guglis….Ukaz co robis….jaky si ty majster…
Ja som tu od sameho zaciatku bmwklubu ked si ty este tahal kacera a bol prisaty na prse…
Arnold napísal:On si nekoupil jen motor.... nápravy, převodovku atd. atd.Prepac ale ktokolvek, kto si kupi motor do E39 540i za 60tis€ nie je mentalne v poriadku a ak si myslis, ze to je v poriadku tak k tomu nemam viac co dodat.

PearlJam napísal:On si nekoupil jen motor.... nápravy, převodovku atd. atd.
O nikom jsem nepsal v té souvislosti, že je to idiot. Jsou to nadšenci.

TT-SIMIK napísal:Já nepotřebuji nikomu nic ukazovat. Chválím, ale to jen zrnko prachu z toho co musí splnit autorizovaný servis BMW. Takže máš příslušné certifikace mechanika BMW na jednotlivé modelové řady. Chodíš pravidelně na školení na modelové řady při uvádění na trh... Máš online přístupy ke školením BMW.... Máš předepsané vybavení od předepsaných značek BMW, od zvedáků pro geometrii atd...... kupuješ všechny povinné originál přípravky pro jednotlivé modelové řady v desítkách tis. Eur.... Tisíce Eur v přípravcích jsou drobné, to mám i já doma. Servisu BMW se nikdo neptá, jaký má mít přípravek. Přípravky přijdou a musíš je koupit, ať chceš nebo nechceš.Kamo tancujes na moc tenkom lade….Si vedle jak takova jedle..
Platim si oem pristupy,tie iste co pouziva bmw AIR,,tak isto online diag original bmw,zapis servisov do elek knizky a server bmw bez straty zaruky….pripravkou mam od bmw za tisice €…atd
Zatial si tu ukazal hovno….
TT-SIMIK napísal:Supr. Já jsem osobně rád, že nakupuješ originální díly a celou slevu co ti BMW dá, věnuješ zákazníkovi. Proč nám nechceš ukázat, jakou máš u BMW aktuálně slevu, mě osobně i klubáky by to zajímalo. Já si umím domluvit 10%.Inteligent….Tu to mas cierne na bielom,pred mesiacom 4ks kotuce na 20r E91….