... všetko o BMW ...
milan316 napísal:eEDOo a pocitil si neaku zmenu?

lomko napísal:Prosím Vás, potreboval by som poradiť ohľadne výmeny oleja a ostatných vecí v automatickej prevodovke v E 60 525D. Auto má najazdených cca 190 tisic a čo som počul okolo 200 tisic by sa mal niekto pozrieť na prevodovku a okrem oleja by mal vymeniť neaký spodný dekel v ktorom je filter a ak treba aj neake lamely, ktoré sa v nej (v prevodovke) nachádzajú. chcel by som vedieť, že čo teda všetko treba urobiť okrem oleja... ďakujem.
ThePuk napísal:Ravenol 6HP Fluid 8 eur bez DPH/9,6 s DPH
Keby nieco kontakt cez SS
 nakoľko nikde na fóre som nenašiel značku toho oleja. Obrázky síce sú, ale nafotené tak, aby nebolo vidieť značku. Ak mi ho servisák bude dávať drahšie, tiež napíšem SS.
  nakoľko nikde na fóre som nenašiel značku toho oleja. Obrázky síce sú, ale nafotené tak, aby nebolo vidieť značku. Ak mi ho servisák bude dávať drahšie, tiež napíšem SS.lomko napísal:Prosím Vás, potreboval by som poradiť ohľadne výmeny oleja a ostatných vecí v automatickej prevodovke v E 60 525D. Auto má najazdených cca 190 tisic a čo som počul okolo 200 tisic by sa mal niekto pozrieť na prevodovku a okrem oleja by mal vymeniť neaký spodný dekel v ktorom je filter a ak treba aj neake lamely, ktoré sa v nej (v prevodovke) nachádzajú. chcel by som vedieť, že čo teda všetko treba urobiť okrem oleja... ďakujem.
 pokial ten olej splna specifikacie udavane ZF, tak s tym nemoze byt ziadny problem
  pokial ten olej splna specifikacie udavane ZF, tak s tym nemoze byt ziadny problemThePuk napísal:To by si ani do motora nemal ine naliat ako original olej...pokial ten olej splna specifikacie udavane ZF, tak s tym nemoze byt ziadny problem
2 oleje s tou istou speficikacou maju zahadne na dotyk rozoznatelne vlastnosti mazania.