... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:
These installation instructions apply to cars from 03/07 only.
cize je to iba pre LCI
voMacK napísal:hosi, pisal mi chalanisko, co odo mna kupil E60, ze nasiel trochu oleja pri troch vstrekoch. Neviete ako sa tam mohol dostat? Nikdy som olej nemusel dolievat a vzdy ked sa menil mi mechanik nepovedal, zeby s olejom bolo nieco v neporiadku.
Nemohol sa ten olej tam dostat nejakym nedopatrenim, ze ho tam napr rozliali??
Kua teraz mam vycitky, ze je s autom nieco o com som nevedel..
DesertFox napísal:http://www.mojevideo.sk/video/1557f/super_hydrofobny_impregnacny_sprej.html
Premýšľam na čo by som to použilNa Slovensku je to už dostupné v podobe spreju (zatiaľ).
drroman napísal:Ahoj,nevite ktery prumer zaslepek na virive klapky potrebuju na 525d 120 kw 2500ccm r.v.2006?pry 33mm,ale chtel bych to overit at nekoupim spatne. Diky drroman
PeqpeK napísal:nepouziva sa nieco podobne na celne sklo ako tzv. tekute stierace?
keby sa to este dalo skombinovat s niecim, co odpudzuje prach, tak s tym nastriekam cele auto(samozrejme ak by to nemalo negativny vplyv na lak)
DesertFox napísal:
Tiež som nad tým rozmýšľal, ale sprej zanecháva matný povrch (vzhľad). V cz tuším dostať aj 5l bandasku toho ktorý ale matný povrch už nemá, lenže potrebuješ striekaciu pištol a kompresor.