... všetko o BMW ...
slavo-22 napísal:skus podrzat to tlacidlo na svetlo, na E39 to vari tak fungovalo...
DartMaul napísal:neviete čo znamená keď mi idrve vypisuje chybu
Run Flat Indicator Failure
Vladdo01 napísal:a aby si "tyre reset" mohol spustit musi auto stat, pocas pohybu to nejde.. to len pre pripadne komplikacie
DartMaul napísal:čaute. mám bmw e60 320D. a mám taký problém ked otvorím dvere tak sa mi vo vnútry nerozsvieti osvetlenie. aj keď osvetlenie funguje. keď to manuálne zapnem s tlačítkom ..vpredu aj vzadu ..ale ani za ten svet neviem prist na to čo mám spraviť preto aby sa mi rozsvietlo vnutro po otvorení dverí. a po zatvorení dverí aby sa zase svetlo vyplo klasika..
diky za raaduu.
speedfred napísal:Je presne na pravej strane, v zadnej casti pod autom, nie v blatniku. Najlepsie auto na dvihak a plast pod autom dole a mas ho tam.. menil som ho cca 2 tyzdne dozaduprosím vás kde sa nachádza nivokompresor v e61?je pod pravým zadným plastom v blatníku?
speedfred napísal:dával si nový,či nejaký repas?
speedfred napísal:no cenofka zaujímavá,písal som im či to ide aj poslať bez DPH(to priznám doma) uvidím ako sa vyjadria.
Hermo napísal:Sorry pani ze vam to tu zadrbavam mozno blbymi otazkami ale v E60kovej tematike som novy,doteraz som sa zaoberal len 46kami. Kazdopadne ake ziarovky by som mal namontovat do angelov ak chcem tie bledo modre? Mam 530 po LCI a tie zlte sa mi moc nepacia.
Co vravite na tie co ponuka crumar? Mate ich niekto? Svietia dost jasno?
http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=685