... všetko o BMW ...
G_POWER_M5 napísal:Pani majstri ja viem ze tu je vela takych tem,ale nikdy nenajdem to co hladam,tak aby nestala rec.Praskaju mi zadne dvere aj ked idem po miernych nerovnostiach a dost to sere.Neviete co to zvykne byt? a ako to odstranit? v BMW povedali ze velka robota a ked som bol na vymene oleja tak som povedal ze v dverach buchoce a oni OK pozru sa anto a vyhovoril sa anto ze s tym je osobitna robota ze cele to rozobrat.A aj mi piska vo vzduchovom potrubi pod idrivom daky ventilator asi.Pretoze ked zapnem prudenie vzduchu tak to piska obcas. a nato povedali ze na cely den robota,pravda?
G_POWER_M5 napísal:Lenze ja to mam pri zadnych lavich dverach.A ono to vydava zvuky ako praskanie alebo nieco. a cim mansia nerovnost tak tym vacsi pazvuk.A nemam zase tolko rokov aby som si odolil rozoberat auto.nemam nato ani skusenosti ani nic..
PSnoopy363 napísal:Hehééj...šťastný Nový rok Bavorácipočujte...aké žiarovky idú do hmloviek na BMW E60 LCI??? bez m-pack-u...H3, či H8, či čo to je? nechce sa mi to brať dole len kvôli tomu, aby som pozrel a chcel by som si objednať LED-ky do hmloviek, len aby som neobjednal p!čovinu, díky
voMacK napísal:
co tak si to pozriet v ETK?
Ide tam H8 12V 35W
edit:
Aha ty si tu novy...tak to ta ospravedlnuje
G_POWER_M5 napísal:Taketo veci sa daju niekde riesit? Daky servis kde by mi to vsetko rozobrali prezreli natreli atd.? Pretoze ja ako neskuseny sa do toho isto nebudem pustat.A tie zvuky dost vadia. a v BMW vravia ze robota na dva dni......
voMacK napísal:a este treba rozlisit, ci mas alebo nemas m-paket
viac v ETK - sem si zadaj posl.7 znakov VINka a mozes veselo prehladavat diely: http://bmwfans.info/parts/catalog/
voMacK napísal:Oba kruzky su prisvecovane jednou ziarovkou...kedze mas dynamic svetla mas aj xenony takze do kruzkov ti ide H8 12V 35W [zdoraznujem, ze len jedna do kazdeho svetla!!!]
[C.8] na obrazku: