... všetko o BMW ...
tomikadze napísal:ahojte pani, tak k vibraciam ako sme tu pisali....vibracie v rozmedzi od cca 80-130km/h, pri brzdeni citelnejsie... mam novo nalisovane spodne ramena, nove horne ramena, nove axialne tiahla + nove capy riadenia, spravena geo, trasenie je fuc. Takze ako som predpokladal hore.
Tlmice nove, uchytenia detto, staby detto, velky stabilizator prednej napravy nove silace. Z tohto pohladu je vsetko vyriesene.
Co ale nezmizlo je klepot a vola, takze sa ako posledna vec ukazala riadenie. Mechanik mi povedal ze videl volu ako je ten klb volantovej tyce spojena s riadeni,
vraj tam je daky tisichran a mierne tam slzi olej. Teraz je otazka, dotiahnut klb? Dat riadenie na repas? Dat repasnut volantovu tyc???
Vie mi niekto poradit? Dakujem velmi pekne!
wikyxxx napísal:Akú hardynu a aké ložisko si dával?Ja som vymenil hardy + lozisko , ulozenie motora + remenicu a je po vibraciach ...
To riadenie aj mne sem tam klepe troska hlavne ked to je studene ... Neriesim aspon viem ze ho tam mam
vladoslavo napísal:ale nie ked krutis volantom, ale musi rukou chytiti volantovu tyc v motorovom priestore a pohybat nou, ze ci klepe
diky skusim snad to vychladlo trochu,lietam po mitingoch jak pizza boy ...
vladoslavo napísal:Akú hardynu a aké ložisko si dával?