... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Zaujímalo by ma, čo sa tuto považuje za porušovanie pravidiel fóra, keď nie toto?Ty si tiez na vrchole tej D-K krivky vsak, ty kokot?V6 je normalne po belossky usporiadanie 6-tich valcov do V s roznymi uhlami rozovretia, u nas tiez nazyvane vydlicový motor. To co sa tu marne snazis pomenovat, ty uslinatny kokot, je R6 alebo anglicky I6, v preklade specialne pre teba, Reihe6, z nemciny radovy 6, alebo Inline6, detto. To znamena 6 valcov usporiadanych v rade za sebou. Tak ako to ma BMW, ktore NIKDY za svoju snad 100 rocnu historiu Vydlicovy 6 valec nevyrobilo. Normalne po kokotsky to asi prekladate v pomocnej skole ako VALCOU6! Ale to ma nezaujima, vid. vyssie ako to je. Nabuduce uz budes vediet. Nemas za co. Ty kokot.
PKuncik napísal:Já nevím, ale nemyslí ten “Maťťo” v6 jako že válců 6 a jedno jestli řadové či do V? Odpovídalo by to, pamatuji si za mlada takovou stavebnici ze Slovenska “Maťo” a to byl takový 8bit a že jako počítač a sedělo by to i na něj.Ten by taky mohl mít problém s vyjadřováním, že jestli je to šest a nedej bože ještě do V?
motorista napísal:Nepôsobí to tu na mňa moderovaným dojmom, takže hysterka daj si 2týždňový dobrovoľný ban nech sa tu trochu vyčistí vzduch