... všetko o BMW ...
RACERMAN napísal:Zdar uz to mam namontovane v aute. Montoval som to sam s kamaratom v BB - dohodim kontakt.
USB tam nie je, mas tam rozne video vstupy, pripojis hocijaky fon napriklad ja som dal NOKIU a das mapu a ides na iDrive monitore, pripadne hocijaku aplikaciu na android mozes hodit na monitor ci film. Tie fotky su z mojho auta. Ja to mam hodene cez dialkove nepripajal som canbus, vtedy sa daju prepinat vstupy cez koliesko. Ja som zvolil ovladanie cez dialkove ovladanie.
Super vec ked nechces mat navi na okne alebo niekde pri riadiacej pake telefon ci si pustit film. V podstate staci tam hodit DVBT tuner a ides aj na TV - to som zatial nedaval. Tento video modul prenasa len VIDEO, AUDIO sa prepaja cez original AUX in ktory napriklad ja nemam bolo by k tomu druhy prevodnik co som nechcel investovat takze som to vyriesil tak ze sme urobili 12V zasuvku v aute v kastliku kde das FM.transmiter naladis cez radio a ide aj zvuk...tato varianta cca 10-15 EUR...origos aux vstup ak nemas da sa to vyriesit takto. Ja som daval tento
http://www.copper.sk/eshop/ozvuc-auto-t ... s-lcd.html
cez ten FM transmiter mozes pripojit aj USB
rebuss napísal:jejtyno nemal by si niekedy cas aby si mi to nakodoval ? ja s kodovanim nemam ziadne skusenosti.
rebuss napísal:mam uz aj ten kabel len mi to treba nakodovat, niekedy ked pojdem cez PO do ke tak by som sa mohol stavit, pravda ak mozem :) mam doma aj inpu aj ncsexpert ale kodovat este vobec neviem tak sa bojim ze nieco nedodrbem
RACERMAN napísal:Aj ja chcem :))) nemam nic ani zdierku aj to potrebujem aj nakodovat, dohodnut sa vieme dako ?
lukinooo3 napísal:kto by mi to vedel spravit cele?:) za financnu odmenu?:)bol by som vdacny:)
RACERMAN napísal:
vieme vybavit ale musel by si do BB
RACERMAN napísal:Nie je problem ozvi sa poriesime.