... všetko o BMW ...
M.B.W. napísal:hoši prestante slintat!!!![]()
![]()
voMacK napísal:skor by ma zaujimal dovod, preco niekto po roku predava takto brutalne nalozenu patku [/quote]
locarno napísal:skor by ma zaujimal dovod, preco niekto po roku predava takto brutalne nalozenu patku
voMacK napísal:co ja viem, podla mna polozil celkom logicku otazku - preco to auto stratilo za rok na hodnote o 40%; ked bezne stracaju auta rocne pocas prvych dvoch rokov tak 20, max 30% :)
ale tak uz sme tu rozobrali problematiku nadnesenych cennikovych cien...tak sme doma :)
uz viem co to auto nema - steptronic!!! Vidite, ze to je len taka lepsia socka!
="M.B.W."Vieš 90 litrov je dobrá pecka ale aj tých 44 je stále dobrá pecka, prečo by som sa teda nemal báť o svoju investíciu, ak vieme že auto je najhoršia investícia.
airbone napísal:
vidis, nakoniec si si odpovedal aj sam. Snad by si nekupoval to auto len podla toho co ti poradia ostatni, ktori mozu o tom aute vediet len presne tolko ako ty.
Ako si si teda predstavoval odpoved ktora by ta uspokojila???
Jj a nenasral si ma, vsak si tu len piseme, tak co, nemozem reagovat?
Tu moju reakciu a otazku s tou priserou na obrazku si asi nepochopil, ale je v nej skryta pravda a aj odpoved....... Je to v podstate to iste co sa pytas ty, ale nesuvisi to z BMW.....
mareko258 napísal:vyzera to tak ze krasna 5ka je fuc....
voMacK napísal:a Mato dostane infarkt, ze mu ju niekto vyfukol...a ja tiez, lebo som mu ju chcel ist potom oslintat