... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
M.B.W.
Autor témy
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Re: Čo poviete na toto auto

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 19:50

hoši prestante slintat!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

voMacK
Auto: G31 540i

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 20:21

M.B.W. napísal:
hoši prestante slintat!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nemal si nam ho tu ukazovat!! :)
ale to auto ma fakt kurva dobru vybavu..dokonca aj vetrane sedacky, co ma asi tak jedna z 50ich 5er ...;
akurat neviem, ci to ma HUD a zadny iDrive...; ale kedze ma take hovadiny ako night vision a komplet kamerovy system...typujem, ze hej...
skor by ma zaujimal dovod, preco niekto po roku predava takto brutalne nalozenu patku...ved to ma lepsiu vybavu nez 90% 7er...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

locarno
Auto: Non BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 21:28

voMacK napísal:
skor by ma zaujimal dovod, preco niekto po roku predava takto brutalne nalozenu patku [/quote]

Lebo Medveď :D :D :D
Jano

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 21:47

locarno napísal:
skor by ma zaujimal dovod, preco niekto po roku predava takto brutalne nalozenu patku

Lebo Medveď :D :D :D[/quote]

(spoiler!) :D
Ale môže byť jedným z dôvodov.

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 2. Októbra 2011, 21:51

lebo auta kupuje a predava povozi sa uzije si ho par tyzdnou a potom donesie este vacsiu pecku :wink:
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

airbone
Auto: F25 X3

Pondelok, 3. Októbra 2011, 00:20

ty vole, chce to auto niekto kupit a pritom sa snazi si nahovorit ze tam nieco nesedi, alebo o co tu ide v tejto debate?
asi by bolo fajn tam ist a na aute sa previezt alebo ho kuknut, ked uz ho chce, ale uz mi to tu pripada ako na dedinskej lavicke pre obecnym uradom kde stare babky chodia vykecavat o pitchowinach......
Ked niecho chcem kupit, idem sa nato kuknut a potom robim zavery, ci nie???

voMacK

Pondelok, 3. Októbra 2011, 06:14

co ja viem, podla mna polozil celkom logicku otazku - preco to auto stratilo za rok na hodnote o 40%; ked bezne stracaju auta rocne pocas prvych dvoch rokov tak 20, max 30% :)
ale tak uz sme tu rozobrali problematiku nadnesenych cennikovych cien...tak sme doma :)

uz viem co to auto nema - steptronic!!! Vidite, ze to je len taka lepsia socka! :mrgreen:
-- P.R.

M.B.W.
Autor témy

Pondelok, 3. Októbra 2011, 16:56

voMacK napísal:
co ja viem, podla mna polozil celkom logicku otazku - preco to auto stratilo za rok na hodnote o 40%; ked bezne stracaju auta rocne pocas prvych dvoch rokov tak 20, max 30% :)
ale tak uz sme tu rozobrali problematiku nadnesenych cennikovych cien...tak sme doma :)

uz viem co to auto nema - steptronic!!! Vidite, ze to je len taka lepsia socka! :mrgreen:

tak Majo vdaka za "podporu" lebo podľa reakcií Airbona je to debata o pičovinách, schválne píšem tak ako hovorím.
Airbone normálne som sa cítil ako taký malý žiačik, celkom som sa rozklepal :-k keď si začal s tými pridrbanými komentármi. Fakt neviem čím som ťa nasral, ale nikto ťa nenúti čítať otázky ktoré sa ti zdajú byť pod tvoju úroveň, a zároveň ťa ani neprosil o taký prijebaný komentár, to si môžeš nechať pre svojich kamarátov.

A ešte jednu poznámku lebo už ma fakt akože vytáčaš tou "múdrosťou" - nikto z neba múdry nespadol a tento klub je tu hlavne preto aby sme si pomáhali resp. poradili ak sa dá. Vieš 90 litrov je dobrá pecka ale aj tých 44 je stále dobrá pecka, prečo by som sa teda nemal báť o svoju investíciu, ak vieme že auto je najhoršia investícia.

A už dosť, nebudem viacej reagovať na airbona

DONCO 91
Auto: BMW 530d E60
Kraj: Bratislavský

Utorok, 4. Októbra 2011, 10:49

Ja si myslím, že toto auto nebude mať žiadnu chybu nakoľko mám skúsenosť so Zsolticars, navyše všetko je v zmluve. Veď sprav si výlet len taký neohlásený aby si mohol aj trošku zjednať cenu a podľa mňa budeš milo prekvapený z prístupu aj zo stavu vozitka.

airbone
Auto: F25 X3

Streda, 5. Októbra 2011, 01:04

="M.B.W."Vieš 90 litrov je dobrá pecka ale aj tých 44 je stále dobrá pecka, prečo by som sa teda nemal báť o svoju investíciu, ak vieme že auto je najhoršia investícia.

vidis, nakoniec si si odpovedal aj sam. Snad by si nekupoval to auto len podla toho co ti poradia ostatni, ktori mozu o tom aute vediet len presne tolko ako ty.
Ako si si teda predstavoval odpoved ktora by ta uspokojila???
Jj a nenasral si ma, vsak si tu len piseme, tak co, nemozem reagovat?
Tu moju reakciu a otazku s tou priserou na obrazku si asi nepochopil, ale je v nej skryta pravda a aj odpoved....... Je to v podstate to iste co sa pytas ty, ale nesuvisi to z BMW.....

MateX3
Auto: firemné :-)

Piatok, 7. Októbra 2011, 17:34

airbone napísal:

vidis, nakoniec si si odpovedal aj sam. Snad by si nekupoval to auto len podla toho co ti poradia ostatni, ktori mozu o tom aute vediet len presne tolko ako ty.
Ako si si teda predstavoval odpoved ktora by ta uspokojila???
Jj a nenasral si ma, vsak si tu len piseme, tak co, nemozem reagovat?
Tu moju reakciu a otazku s tou priserou na obrazku si asi nepochopil, ale je v nej skryta pravda a aj odpoved....... Je to v podstate to iste co sa pytas ty, ale nesuvisi to z BMW.....

S tou príšerou to bolo myslené správne (možno málo kto to potvrdí).
Faktom je, že auto je jedna špatná príšera.
Vykuchá rýchlo peňaženku, kazí sa to, žere to, treba to poistiť, chodiť s tým na kontroly, treba to servisovať, krásna je len keď je mladá a keď zostárne, nehodám, korózii a výmene drahých dielov sa to nevyhne a potom je už neskoro. Za veľa nepredáte lebo vyzerá ako fotka čo sem dal airbone.
THE END.

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 8. Októbra 2011, 11:53

vyzera to tak ze krasna 5ka je fuc....
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

voMacK

Sobota, 8. Októbra 2011, 13:31

mareko258 napísal:
vyzera to tak ze krasna 5ka je fuc....

a Mato dostane infarkt, ze mu ju niekto vyfukol...a ja tiez, lebo som mu ju chcel ist potom oslintat :mrgreen:
-- P.R.

M.B.W.
Autor témy

Sobota, 8. Októbra 2011, 19:06

voMacK napísal:
a Mato dostane infarkt, ze mu ju niekto vyfukol...a ja tiez, lebo som mu ju chcel ist potom oslintat :mrgreen:

a to som si ju chcel ísť pozrieť tento týždeň ](*,) , do kelu aj s robotou... nemal som čas tam ísť! :evil:
Majo neboj nieco bude, lebo ta X5 ma už celkom slušne nasiera, len neviem či to bude také "slintavé" ako tá 5 :mrgreen: .

mexican
Auto: modré géčko

Utorok, 11. Októbra 2011, 07:48

Pre všetkých čo sa tak čudujete nad tou cenou, pozrite si autá v nemecku. Ja sa práve chystám kupovať v DE nejakú F11 a nejaký ten mesiac to tam sledujem. Chcem kupovať tzv. Jahreswagen a veľa áut, ktoré pripadajú do úvahy sú za cenu približne 60% ceny nového. Sú to väčšinou služobné autá zamestnancov BMW alebo velkých firiem, ktoré ich dostávajú za veľmi zvýhodnené ceny. Také autá idú na predaj vtedy, keď je treba ísť na prvú inšpekciu, to znamená že najazdené majú do 30000km a sú staré tak možno trištvrte roka.
Takže toto auto z pohľadu cena/vek/stav nejako moc nevybočuje z priemeru.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných