... všetko o BMW ...
voMacK napísal:
ak nemas ani ohrev sedaciek, tak to mas celkom socku
voMacK napísal:tempomat s funkciou brzdenia ma od ACC daleko :) [cize nie - nie je to to iste a nemusis ani haldat cocku a kolecko na nastavenie vzdialenosti..]
ak nemas ani ohrev sedaciek, tak to mas celkom socku
voMacK napísal:takmer komplet vypis vybavy som zostavil, cize ak vas zaujima, co vam chyba do "full" mozte si pozriet tu:
post649269.html#p683719
[nie je tam pravdepodobne vsetko]
oseldusan napísal:voMacK - ked uz si sa takto potrapil , nemas nieco podobne aj pre F10?
PSnoopy363 napísal:
no, keď myslíš:) ak ťa to zaujíma, tak si to pozri sám http://bmwvin.com/?vin=CT46242&confirm_code=Oamxu , alebo ak ti to nejde cez link, tak si na bmwvin.com nahoď CT46242 je to z môjho VIN-ka pozri si ak chceš, nevravím, že je tam všetko, ale od socky má podľa mňa dosť ďaleko
jediné čo by z toho zoznamu bola pecka, je asi night-vision...okrem toho nič také.... z IT som mal jedno jediné auto s výhrevom sedačiek (Passat) aj to som sa čudoval, okrem toho tam vyhrievané sedačky vždy chýbali...asi preto, lebo to majú v zadku, nepotrebujú, preto zrejme nemám ani v BMW
voMacK napísal:
neber to v zlom..ja sa vobec nechcem s tebou natahovat, ci zhadzovat teba ci tvoje auto..ale napr velmi by mi v tvojej zostave chybal ten ohrev pod ritou [kozka bez vyhrevu je podla mna strasne nestastna kombinacia]; dalej k tomu webasto a hlavne automat a comfort seats...
potom by to uz bola celkom solidna konfiguracia... :)
ale take zakladne veci tam mas skoro vsetky...to treba uznat
oseldusan napísal:Pridam sa aj ja k diskusii.
Night Vision pokial nie je s detekciou osob, je uplna sprostost. ( mam na e61 ). Je to absolutne nepouzitelne. Neviem ci sa vobec Night Vision with Pedestrian Detection robilo v e60, alebo az v F10.
ACC si osobne myslim, ze by si vyuzival dost casto ( ale asi iba s automatom ) . Podla mojho nazoru , je to po Xdrive asi najhodnotnejsia vec na mojom aute. Co sa tyka automatu, osobne som mal doteraz tiez vzdy manual , dokonca starsie BMW mam stale manual , ale automat je tiez paradna vec. Tiez som si myslel , ze automat je blbost , az kym som nekupil BMW s automatom. Dovtedy som skusal iba nejake lacne auta s automatom ( vlastne neskusal, mal som ich pozicane v zahranici ) a to bola des a hroza. ACC + XDRIVE+ Automat je podla mna super vec ( este by to chcelo asi adaptive drive). Niekto si povie , ze prepych a ze som presmradeny, ale ja uz auto a cestovanie beriem ako nutne zlo, takze sa ho snazim si ho sprijemnit. Inac na automate sa da preradovat aj "rucne". Osobne to vsak pouzivam iba pri jazde z dlheho kopca, aby som brzdil motorom.