DaDoAbraham napísal:Chcel by som vymeniť podtlakové hadičky....jednak z prevencie a jednak sa mi tam niečo nepozdáva.... aké hadičky sa tam dávajú ? môže sa to uťahovať SKpaskami ? a kde sa cca nachádzajú ?
VIem, že je to dosť otázok ale videl som akurát tak jednu a aj tú čo ide k EGR

tých podtlakových hadičiek je tam asi 6 metrov, dávajú sa tam hociaké hrubé aj tenké, je ich tam vela a podla toho sú buď len napichnuté alebo aj utiahnuté páskami. a nachádzajú sa všade

ved daj dole vrchný kryt motora a uvidíš. ja ked som vyberal čerpadlo som tam uvidel nejaké, ktoré mali popraskané konce tak som ich odstrihol a napojil kratšie (

viem že to určite niekde fučí ale nechcelo sa mi z tým jebať) a jedna bola také že sa mi rozsypala v rukách, a tam som dal hadičku z EGR-ka ved to som chcel aj tak odstaviť

a jednu som kupoval takú asi šesť centimetrovú čo ide z vákuovej pumpy dalej do takej plechovej trubky a dal som zanu 20 eur v BMW a to som sa tam dva krát jebal lebo raz to objednať a raz ísť preto a nemal som auto lebo bolo rozobrané tak som si povedal že som tam mal jebnúť hadicu zo záhrady a bolo by to rovnaké