dnes som štartol auto po malej pauze na parkovisku a ked som sa pohol nieco zapiiiipalo asi 1s - piiiiiiiiiiiiip, nebol to ten zvuk "gongu" ked je nejaka chyba alebo 3C teplota, ale piiiiiip a konec. Kontrolka nevybehla ziadna, nikde nic, chceck control OK... neznam co to...stalo sa to uz niekomu??? e39 M54, 2,2.
Chalani mám dve otázky. Prvá : pri výmene balljointov sa vždy menia spolu s hokejkami? A druhá : keď kúpim uloženia tlmičov, je súčasťou uloženia aj tá toto? číslo dielu 31331090612 a foto + ešte jedna vec, že či je tá žltá vec gumená a keď nieje súčasťou uloženia, musím ju tiež kúpiť?
Super.....a ešte jedna vec, aké sviecky mám kúpiť? Lebo Jožo mi povedal, že len NGK, ale ktoré. Jaro má v ponuke od 4 do cca 9evri....a ešte za 16 akože na plyn
ztiadny, iba v cene, ked su predpisane vyrobcom, tak je to OK, ono sviecky nie su uz celkovo drahe, to kedysi chceli majland za sviecky, pamätam casy, ked chceli za LPG sviecky do lepsieho auta 1000 korun
NGK BKR6EQUP Iba s tymto oznacenim hladaj, to tam patri
kus za cca 9eur
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Ak menis jedno vymen aj druhe, naco dvakrat rozoberat a take drahe nie su
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
sranda je, že hokejky sú drahšie ako balljointy......inak pozeral som v ETK ako to teda vyzerá pri prednom uložení......po hlbokom zamyslení som došiel nato, že tú moju patáliu zvukovú mi môžu spôsobovať tie gumenné podložky pod pružinami, lebo na 99% je to pružina, ktorá sa pretáča.......lebo uloženie samotné mi nebúcha......a búchajúce uloženie mám zas na druhom aute a ten zvuk je o dosť odlišný
PDC nejaký parkovací senzor vyhodil chybu, možno len sporadickú... určite pri tom blikala aj kontrolka na tlačítku PDC
moze buc i ked parkovacie snz. mam OK, no jeden sa uz vymenil cca pred pol rokom a ci blikalo PDC som si nestihol vsimnut..zatial sa to stalo iba raz to piiip, keby sa to opakovalo mrknem na PDC ci nesvieti...tebe sa to stalo ci len dumes ze asi to? dikes