... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: repro E39

Štvrtok, 25. Júla 2013, 09:24

Jaj Serwíčko, ty v tom tvojom wagene maš taku music,že ešte teraz sa mi o nej zdá a moje sedem len tíško závidí ten sound...))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

tomikelly
Auto: BMW e39 530d
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 25. Júla 2013, 12:13

Má tam to isté čo ja Top HiFi s DSP S677A. 12 reproduktorov z toho 2 subwoofre v kufri a ja si taktiež nemôžem sťažovať. Ani len netuším ako to hrá najviac lebo som to nikdy tak nevypekal... nebol dôvod už teraz mi lieta strešné okno :D
BMW e39 530d M-packet | Príbeh
http://www.bmw-europe.eu
Kontakt: 0949 711 300

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 25. Júla 2013, 22:59

TT-SIMIK napísal:
Jaj Serwíčko, ty v tom tvojom wagene maš taku music,že ešte teraz sa mi o nej zdá a moje sedem len tíško závidí ten sound...))))
No ved dockaj, ked Vilo bude mat Logic7. Aj zabudnes, ze ja mam nejake pojebate TOP HIFI :D Ale mne to staci, aj ked som rozmyslal uz nad vymenou reprakov. Za Rockfordy :wink:

tomikelly napísal:
Má tam to isté čo ja Top HiFi s DSP S677A. 12 reproduktorov z toho 2 subwoofre v kufri a ja si taktiež nemôžem sťažovať. Ani len netuším ako to hrá najviac lebo som to nikdy tak nevypekal... nebol dôvod už teraz mi lieta strešné okno :D
Tak hra to celkom slusne na 15 rocne audio. Ale napr. v poslednej dobe som si vsimol, ze niekedy mi nestihaju/chrcia repraky pri vyssej hlasitosti a basy su uplne o hovne, ale po chvili sa to nejako upravilo, resp. sa trochu stisil zvuk a chrcanie prestalo, ako keby ten prvy moment hrali repraky bez zosiku. Ale to asi neni mozne, kedze su napajane z DSP vsetky okrem vysiek, ci sa mylim? A zas keby neslo DSP, tak v aute zostane hrobove ticho, ne? Robilo mi to, ked som mal pripojeny iPhone, tak najblizsie, ked to bude na prd hrat, skusim dat CD, ci to bude robit aj na tom. :-k
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

Lipi
Auto: BMW 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 20. Októbra 2013, 12:05

Zdravím.. zistil som že mam v aute namontovane repro BOSTON Acoustic vpredu kompa a vzadu koaxiale..
Mam tam Alpine CDE 120RR ale pri 20ke hlasitosti (max je tuším 32) začínaju chrčat repro..
Je to sposobene repro alebo vraj nestiha zisilovač na radii...?
Lebo čo som pozeral tak tie Bostony stoja asi 2x tolko čo hertz.. a pod..
Len stale tomu chybaju bassy.. :|
"Audi si kupujú preto ako vyzerá, BMW preto ako jazdi.."

BMW 530d Touring /// 2001 - M5 -styl. 82 (e39)
Volvo V70 II 2.0T /// 2001 - M5

airbrushdoc
Auto: BMW E39 530D
Kraj: Košický

Nedeľa, 20. Októbra 2013, 18:08

ale su v povodnych ozvucniciach ci nie? pozor na ozvucnici pred reproduktorom je molitan, ten tam musi byt, lebo ak je ozvucnica upravovana (bud to diera vzadu alebo robena doska) potom tam vsetci mate akusticky skrat, treba skontrolovat ako je to zapojene, ak niekto do toho babral nemusel dat naspet dobre. Chlapi vsetci co vam to hra na dve pi.. mate 15 rocne auta, ked ste do toho nebabrali vy, dakto pred vami. predtym ako vymyslat priciny zhodte tapec a skontrolujte repro ako je zapojene a ci je upravovana ozvucnica. Basy od toho necakajte, bud woofer alebo vymena za 16,5 repraky. este Morel 13cm jak tak zahra bud tempo alebo maximo z tych lacnejsich. Ak sa kupuje set komponentnych tak tie vysky sedia do prednych trojuholnickov ale aj nizsie ako keby s tamad boli. ja mam predok 4xvysky morel + povodne stredobasy 13cm aj vzadu na plate a subac do kabiny cez stredovu opierku, samozrejme zosik napojeny 4kanal na kabinu a 2kanal na zosik. zosiky su napojene na aux vystup robeny v radiu BM54, povodny zosik z radia vyj...ny!!! hraje to neskutocne (a su tam povodne stredy vo dverach v tych posratych ozvucnicia ch). Momentalne sa robi level 2, dolnuju sa basaky morel 165mm 4x do prednych dveri, robena stena na repraky vo dverach, +4 vyskace DD a GZ + stredy GZ, prerobenie woofera na vacsi objem bez zmeny objemu kufra!!! + dalsie dve baterie cez rele, atd. atd. skoda teraz je vsetko vyhadzane. Nemam vela casu asi v zime budem robit :(
Môj airbrush blog

Obrázok

tomikadze

Nedeľa, 19. Januára 2014, 17:24

chalani mam otazku ohladom vymeny repro.
Mam zaklad takze 4 repro, ale povodny majite tam menil vpredu aj s ozvucnicami tu vyssiu radu tusim hifi, udajne original bmw ale 40W repro...
nechcem investovat kopec penazi takze len seriove radio a daco lepsie. otazka je co su to za repro z tej strednej zostavy???
je mozne zakupit napr tieto? Bude to lepsie ako tie original???

http://www.nay.sk/magnat/d-303435-c-1954/

http://www.nay.sk/magnat-edition-213/d-281176-c-1954/

http://www.nay.sk/infinity-ref-5002ix/d-317227-c-1954/

airbrushdoc
Auto: BMW E39 530D
Kraj: Košický

Nedeľa, 19. Januára 2014, 22:22

za tie ceny to nebude lepsie, to radsej nechaj originaly. Ak tam mas 40W RMS reproduktory malo by to celkom slusne hrat, problem je v radiu nie v reprakoch, samozrejme ak su repraky cele, lebo ak chrcia tak su asi vyhrate. Ale ak nic nebzuci pri strednej hlasitosti tak nechaj originaly. Neviem ake radio tam je, ale moznost je pridat zosik. Ja som mal najslabsiu hudbu, 20W repraky a ked som tam dal zosik tak aj tie peckovali paradne. Odporucam prehodit iba vysky, povodne su onicom, Ale take ze za par vysiek asi kolo 100 eur, zmeni sa zvuk o 500% k lepsiemu. A zosik nie chinu. Uplne staci od 4x40W. Odporucam repraky Morel, zosik Monacor, Magnat, HK, GZ.
Môj airbrush blog

Obrázok

hessy

Nedeľa, 19. Januára 2014, 22:48

Na margo hifu z dsp Mam tiez ale zeby to hralo nejako zavratne sa povedat neda. ba skor som stoho sklamany na to ze je to top hudba co sa do 39 davala tak to hra dla mojho dost mizerne....

tomikadze

Pondelok, 20. Januára 2014, 06:56

airbrushdoc napísal:
za tie ceny to nebude lepsie, to radsej nechaj originaly. Ak tam mas 40W RMS reproduktory malo by to celkom slusne hrat, problem je v radiu nie v reprakoch, samozrejme ak su repraky cele, lebo ak chrcia tak su asi vyhrate. Ale ak nic nebzuci pri strednej hlasitosti tak nechaj originaly. Neviem ake radio tam je, ale moznost je pridat zosik. Ja som mal najslabsiu hudbu, 20W repraky a ked som tam dal zosik tak aj tie peckovali paradne. Odporucam prehodit iba vysky, povodne su onicom, Ale take ze za par vysiek asi kolo 100 eur, zmeni sa zvuk o 500% k lepsiemu. A zosik nie chinu. Uplne staci od 4x40W. Odporucam repraky Morel, zosik Monacor, Magnat, HK, GZ.

No to ano... Morel poznam... mal som to ale v novom aute a boli to 16tky plus radio alpine 4 X 50W k tomu subac 800W.
Tymto by som chcel podakovat krize v roku 2008.... Ale hralo to uzasne, vsetci z toho kapali... Dokonca na pumpe sa zastavili u mna nejaki organizatori carat tuning party ze SUVcko tam este nemaju. Vypocul si to a hovori ze pecka, hladal kapacitatory zosik a neviem co este :mrgreen: ale nic to nepotrebovalo

Takze teraz poskromnejsie... plus pribudla rodina takze asi tak. Tie 40W su len vpredu. Nechrcia. Tak asi len otvorim tie ozvucnice a skusim rozdiel
akoze najlepsie by bolo dat tam radio alpine ale vyzera to ako psi grc ten interier potom takze kvoli tomu do toho nejdem

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Pondelok, 20. Januára 2014, 07:01

hessy a mas tam povodne radio? ja ked som nahodil nove, tak som sa divil, ze to tak chrci. potom som si nastavil na mid equalizer a stisil dorabane radio, pricom som nasledne zvisil hlasitost cez volant. vtedy to hralo tak ako ma ;-)

hessy

Pondelok, 20. Januára 2014, 15:45

EBOLA napísal:
hessy a mas tam povodne radio? ja ked som nahodil nove, tak som sa divil, ze to tak chrci. potom som si nastavil na mid equalizer a stisil dorabane radio, pricom som nasledne zvisil hlasitost cez volant. vtedy to hralo tak ako ma ;-)

Mam tam origo radio a aj repraky a zosik vsetko povodne. Aj som si nastavil eq. Aj tak to hra nic moc. Hra to sice solidne oproti zajladnemu audiu to hra ako z inej galaxie len som cakal nieco viac....

EBOLA

Pondelok, 20. Januára 2014, 16:02

sice s hudbou v aute mam len klasicke uzivatelske skusenosti, no oproti serii vo viacerych user basic autach (fiat, skoda, ford) a zakladu e36 mi dsp pride ako solidne prevedene hifi ktore obycajneho uzivatela potesi. nechodim na zrazy kde maju tuneri 56reprakov v kufri takze ;-)

ale musim podotknut, ze z povodneho radia som toho moc nevydoloval. ked mas zly signal na vstupe tak to dsp nezachrani...
ak sa stretneme na dakom zraze tak mozme porovnat ;-)

hessy

Pondelok, 20. Januára 2014, 17:46

Skor som rozmyslal do tych kvazi woiferov kupit morel dotech pripadne nieco im podobne bassove..len si niesom isty ci to ten zosik znesie.. uvidime.. na slov. Zrazy nechodim ked tak pojdes na big tak sa stretneme urcite

tomikadze

Piatok, 21. Februára 2014, 07:15

ahojte, nie je to uplne k tejto teme ale nebudem zakladat novu.
Objavil sa problem s radiom, konkretne pri pridani hlasitosti zacnu chrcat predne repro a hned ich odpoji a hra len zadok ale aj to sa mi zda ze tlmene.
Pripadne predok ostane chrcat. Ked uberiem hlasitost na dost ticho, tak ze pocujem motor aj ruchy, skratka podmazova hudba, opat sa predok zapne.
Potrebujem poradit co to vsetko moze byt, ci odchadza to super origo radio z mileticky alebo mozno len daco s kablom????
Poradte please ci sa s tym niekto uz stretol
Dakujem

EBOLA

Piatok, 21. Februára 2014, 08:13

skus si pozicat od niekoho ineho radio na chvilku a zapoj ho. ak to prestane tak je radio KO.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 3 neregistrovaní