... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:No ved dockaj, ked Vilo bude mat Logic7. Aj zabudnes, ze ja mam nejake pojebate TOP HIFIJaj Serwíčko, ty v tom tvojom wagene maš taku music,že ešte teraz sa mi o nej zdá a moje sedem len tíško závidí ten sound...))))
tomikelly napísal:Tak hra to celkom slusne na 15 rocne audio. Ale napr. v poslednej dobe som si vsimol, ze niekedy mi nestihaju/chrcia repraky pri vyssej hlasitosti a basy su uplne o hovne, ale po chvili sa to nejako upravilo, resp. sa trochu stisil zvuk a chrcanie prestalo, ako keby ten prvy moment hrali repraky bez zosiku. Ale to asi neni mozne, kedze su napajane z DSP vsetky okrem vysiek, ci sa mylim? A zas keby neslo DSP, tak v aute zostane hrobove ticho, ne? Robilo mi to, ked som mal pripojeny iPhone, tak najblizsie, ked to bude na prd hrat, skusim dat CD, ci to bude robit aj na tom.Má tam to isté čo ja Top HiFi s DSP S677A. 12 reproduktorov z toho 2 subwoofre v kufri a ja si taktiež nemôžem sťažovať. Ani len netuším ako to hrá najviac lebo som to nikdy tak nevypekal... nebol dôvod už teraz mi lieta strešné okno
airbrushdoc napísal:za tie ceny to nebude lepsie, to radsej nechaj originaly. Ak tam mas 40W RMS reproduktory malo by to celkom slusne hrat, problem je v radiu nie v reprakoch, samozrejme ak su repraky cele, lebo ak chrcia tak su asi vyhrate. Ale ak nic nebzuci pri strednej hlasitosti tak nechaj originaly. Neviem ake radio tam je, ale moznost je pridat zosik. Ja som mal najslabsiu hudbu, 20W repraky a ked som tam dal zosik tak aj tie peckovali paradne. Odporucam prehodit iba vysky, povodne su onicom, Ale take ze za par vysiek asi kolo 100 eur, zmeni sa zvuk o 500% k lepsiemu. A zosik nie chinu. Uplne staci od 4x40W. Odporucam repraky Morel, zosik Monacor, Magnat, HK, GZ.
EBOLA napísal:hessy a mas tam povodne radio? ja ked som nahodil nove, tak som sa divil, ze to tak chrci. potom som si nastavil na mid equalizer a stisil dorabane radio, pricom som nasledne zvisil hlasitost cez volant. vtedy to hralo tak ako ma