... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk
 
kokos
Autor témy
Príspevky: 35
Registrovaný: 6.7.2012
Auto: bmw 525tds
Kraj: Košický

problem so startom na 525tds e-39

Streda, 18. Septembra 2019, 17:35

Zdravim, nenasiel som nikde riesenie na moj problem, a preto som vytvoril novu temu. Mal som problem s teplym startom, dal som auto do servisu pre nastavenie cerpadla :oops:, technik mi odstikol biely kablik, ktory je na teplotu motora, aby mi stale reagovalo na to, ze motor je studeny. Spravil som dokopy takto asi 300 km, pri poslednej jazde som odstavil auto v garazi, o dva dni som siel do prace, chcem nastartovat a nic, ani naznak, ze nastartujem. Nemal som cas to hned riesit az po navrate z prace...nazhavim, naftu tlaci do vstr. cerpadla, ale dalej nie, do trysiek sa nafta nedostane ako keby nieco zablokovalo cerpadlo...neviem ci nejake cidlo, relatko, poistka a neviem ho ani vziat do servisu, pretoze nestartuje. Je to mozne ze jeden den odstavim auto a na druhy ho nenastartujem? Menil som na nom kopu veci...repas turba, alternatora, zotrvacnika, hlavy valcov...nove rozvody + vsetky tri ozubene kolesa, nova baterka, nove tesnenia, gufera, sruby, piestne kruzky, lebo som menil motor. Motor isiel krasne, tichucko,stalo ma to zopar tisicok, ale nelutoval som peniaze ani namahu, pretoze som veril, ze auto vydrzi v pohode az do mojho dochodku - este 7 rokov, ale teraz som velmi sklamany, neviem co mam prezriet, vymenit. Vstrek.cerpadlo som menil tiez, kupil som ho pouzite, ale naftu pekne tlacilo. Vsetko som menil pred odstiknutim kabla. Mohlo mi to sposobit takuto galibu? Dakujem za kazdu radu. ](*,)
 
starynovy
Príspevky: 8950
Registrovaný: 10.6.2012
Kraj: Zahraničie

Re: problem so startom na 525tds e-39

Štvrtok, 19. Septembra 2019, 06:51

Dal som nastavit cerpadlo, odstikol biely kabel.. Co dpc? :D no, neviem co je biely kabel ale ak to ma ist z cidla teploty na hlave tak to so startom nic nema, no rozhodne sa tak nejazdi pretoze to skruti predvstrek aj na teplom motore.
 
Užívateľov profilový obrázok
dancull
Príspevky: 45
Registrovaný: 16.2.2017
Auto: 320 d
Kraj: Bratislavský

Re: problem so startom na 525tds e-39

Štvrtok, 19. Septembra 2019, 07:45

tak ako ja si myslim, ze ti tam v prvom rade nemal nic stikat, on to urobil asi len preto aby s tym nemal robotu, problem schoval, ale nevyriesil, daj to odtiahnut k lepsiemu mechanikovi, mozme len hadat co to je...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných